ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ - ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΣΑΣ
Συνεχίζουμε να σας εξυπηρετούμε με ένα κλικ

«Ακουμε και στηριζουμε τη νεα γενια» - Δωρεαν Προγραμμα Συμβουλευτικης και Ψυχολογικης Υποστηριξης για νεους 18-25 ετων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Ακούμε και στηρίζουμε τη νέα γενιά» - Δωρεάν Πρόγραμμα Συμβουλευτικής και Ψυχολογικής Υποστήριξης για νέους 18-25 ετών

Σε μια ακόμα πρωτοποριακή δράση υποστήριξης και φροντίδας των πολιτών, προχωρά ο Δήμος Παλλήνης, ξεκινώντας το μοναδικό στην Ελλάδα, δημοτικό, δωρεάν, Πρόγραμμα Συμβουλευτικής και Ψυχολογικής Υποστήριξης νέων ηλικίας 18-25 ετών.

Με τη βοήθεια εξειδικευμένων επιστημόνων, ο Δήμος Παλλήνης δίνει τη δυνατότητα στους νέους, να μοιραστούν και να επεξεργαστούν προσωπικά ζητήματα και εμπειρίες σε ένα ασφαλές περιβάλλον, όπου τηρείται αυστηρά το απόρρητο και η εμπιστευτικότητα, λαμβάνοντας δωρεάν, ψυχολογική βοήθεια και υποστήριξη. 

«Στεκόμαστε δίπλα στους νέους ανθρώπους που μπορεί να νιώθουν αβοήθητοι μπροστά σε διλήμματα και προβληματισμούς, σχετικά με τον εαυτό τους και τις σχέσεις τους με τους άλλους καθώς και μπροστά στις κρίσιμες αποφάσεις που καλούνται να πάρουν στην αρχή της ενήλικης ζωής τους», δήλωσε ο Δήμαρχος Παλλήνης, Θανάσης Ζούτσος.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση μέχρι τις 20 Mαρτίου 2023 στο email  tpaideias.pallini@gmail.com, δίνοντας όνομα και τηλέφωνο.

Οι συνεδρίες του Προγράμματος θα ξεκινήσουν στις 22 Μαρτίου 2023 και θα πραγματοποιούνται σε τακτά διαστήματα στις εγκαταστάσεις των Κοινωνικών Δομών του Δήμου Παλλήνης, στην οδό Έντισον 3, Παλλήνη.

Συντονίστρια του Προγράμματος, θα είναι η Ψυχολόγος, M.Sc., Ψυχοθεραπεύτρια, Ελένη Κωνσταντίνου.

                                                Από το Γραφείο Τύπου

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ