ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ - ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΣΑΣ
Συνεχίζουμε να σας εξυπηρετούμε με ένα κλικ

Δια Βιου Μαθηση

Στη σύγχρονη διαρκώς αναπτυσσόμενη κοινωνία οι απαιτήσεις της αγοράς εργασίας συνεχώς μεταβάλλονται, η αύξηση των γνώσεων, η επιμόρφωση και η συμπληρωματική εκπαίδευση είναι αναγκαίες περισσότερο από ποτέ για την πολύπλευρη καλλιέργεια της προσωπικότητας του πολίτη.

Τα προγράμματα διά βίου μάθησης του Δήμου Παλλήνης στοχεύουν στην ενεργοποίηση των ατόμων και ομάδων για ατομική και κοινωνική ανάπτυξη, στην προώθηση της ενεργού συμμετοχής των πολιτών και στην αύξηση των δυνατοτήτων κοινωνικής ένταξης και απασχόλησης.

Τον τελευταίο χρόνο περισσοτεροι απο 300 συνδημοτες μας συμμετείχαν στα προγραμματα Δια Βιου Μαθησης που υλοποίησε ο Δήμος Παλλήνης.

Τα προγράμματα υλοποιούνται έως τον Ιούνιο 2015. 

Αιτήσεις συμμετοχής γίνονται αποδεκτές καθόλη τη διάρκεια της διδακτικής περιόδου, είτε στα γραφεία του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Παλλήνης, οδός Έντισον, Παλλήνη(πρώην 30 Γυμνάσιο Παλλήνης), καθημερινά από τις 09:00 έως και τις 13:00 και στο τηλέφωνο 210 6033160.

Η παρακολούθηση των προγραμμάτων είναι δωρεάν.

Για πληροφορίες στο τηλέφωνο 210 60 33 160 

Για να δείτε τα Προγράμματα που διαθέτει ο Δήμος Παλλήνης για την περίοδο 2014-2015, στο Τμήμα Δια Βίου Μάθησης, αλλά και κάνετε αίτηση, κάντε κλικ ΑΙΤΗΣΗ

http://kdvmpallinis.blogspot.gr/

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ