ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ - ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΣΑΣ
Συνεχίζουμε να σας εξυπηρετούμε με ένα κλικ

Κοινωνικο Ανταλλακτηριο

 

Το «Κοινωνικό Ανταλλακτήριο» του Δήμου Παλλήνης, στεγάζεται από τις 26 Σεπτέμβρη 2016 στην οδό Έντισον, στην Παλλήνη και στο πρώην 3ο Γυμνάσιο Παλλήνης.

 

Προσφέρει τις υπηρεσίες του σε όσους συμπολίτες μας το έχουν ανάγκη, καθώς και στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

 

Ο Δήμος Παλλήνης διευρύνοντας το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης, το οποίο υποστηρίζεται από τις Κοινωνικές Δομές του Κοινωνικού Παντοπωλείου, του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, του Κοινωνικού Φαρμακείου της δράσης της Διανομής των προϊόντων χωρίς Μεσάζοντες και της Τράπεζας Χρόνου, ξεκινάει την λειτουργία του Κοινωνικού Ανταλλακτηρίου.

 

Στόχος της νέας δομής, που λειτουργεί από τις αρχές του 2014, θα είναι η κάλυψη αναγκών των ευπαθών αυτών ομάδων σε είδη ένδυσης υπόδησης, οικιακού εξοπλισμού καθώς και σε οποιαδήποτε άλλη υλική βοήθεια.

 

Στηρίζεται στην φιλοσοφία της ανταλλακτικής οικονομίας. Οι οικονομικά αδύνατοι συμπολίτες μας μπορούν να αποκτούν δωρεάν είδη ένδυσης, υπόδησης, είδη οικιακού εξοπλισμού. Οι συμπολίτες μας οι οποίοι δεν εντάσσονται σε αυτήν την κατηγορία μπορούν να ανταλλάσσουν τα παραπάνω είδη.

 

Στο Κοινωνικό Ανταλλακτήριο μπορούν να απευθύνονται όλοι οι πολίτες που θέλουν να ανταλλάξουν ρούχα ή άλλα είδη που πλέον δεν χρειάζονται με κάτι άλλο που μπορεί να τους φανεί χρήσιμο.

 

Τι μπορείτε να δώσετε η να πάρετε από το Κοινωνικό Ανταλλακτήριο;
Καινούργια ή μεταχειρισμένα είδη ένδυσης και υπόδησης, βιβλία, είδη οικιακού εξοπλισμού, ηλεκτρικές συσκευές σε λειτουργία.

 

Καλούμε κάθε συμπολίτη που μπορεί να προσφέρει είδη που μπορούν να διατεθούν από το Κοινωνικό Ανταλλακτήριο.

 

Ημέρες και ώρες λειτουργίας :  

Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 09:00 έως τις 17:00

Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 210 6031752, 2106669624, 2100080407

 

 

 

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ