ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ - ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΣΑΣ
Συνεχίζουμε να σας εξυπηρετούμε με ένα κλικ

Πολιτιστικη Ανοιξη 2015, για πρωτη φορα επι σκηνης οι καθηγητες μουσικης των Μουσικων Εργαστηριων του Δημου Παλληνης - Οι εκδηλωσεις συνεχιζονται...

Το Σάββατο 23 Μαϊου 2015 και ώρα 20.30 στο Πολιτιστικό Κέντρο Γέρακα πραγματοποιήθηκε συναυλία των καθηγητών των μουσικών εργαστηρίων του Δήμου μας στα πλαίσια της Πολιτιστικής Άνοιξης.

Για πρώτη φορά οι καθηγητές των εγχόρδων οργάνων συναντήθηκαν επάνω στη σκηνή προκειμένου να μας χαρίσουν μια μοναδική βραδιά με πρωταγωνιστές το πιάνο, το βιολί, το μαντολίνο και την κιθάρα. Οι συνθέσεις σπουδαίων καλλιτεχνών  σε συνδυασμό με τον δεξιοτεχνικό τρόπο εκτέλεσης των έργων μας έκαναν "μάρτυρες" μιας νύχτας βγαλμένη από την εποχή της Αναγέννησης και της Baroque.

Θερμά συγχαρητήρια στους καθηγητές των εργαστηρίων (κ.Κολανιάν, κ.Μαρκάλα, κ.Ερενίδη και την κα Πέγκα) για  την υψηλού επιπέδου συναυλία η οποία συνέβαλε με τον πλέον αρτιότερο τρόπο στη  αναβάθμιση του πολιτιστικού επιπέδου της πόλης μας καθώς και ένα μεγάλο ευχαριστώ στην κυρία  Ράνια Βισβάρδη που αφιλοκερδώς συμμετείχε στην παρουσίαση της βραδιάς.

 Οι εκδηλώσεις της Πολιτιστικής Άνοιξης 2015 θα συνεχιστούν την Παρασκευή 29 Μαϊου και ώρα 19:30 στο Οινοποιείο Πέτρου με την θεατρική παράσταση ΟΔΥΣΣΕΒΑΧ από την διασχολική ομάδα των θεατρικών εργαστηρίων Δ.Ε. Παλλήνης και το Σάββατο 30 Μαϊου 2015 και ώρα 20.30 στο Πολιτιστικό Κέντρο Γέρακα με την Συναυλία των Μαθητών των Μουσικών Εργαστηρίων του Δήμου μας. 

 

 

 

 

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ