ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ - ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΣΑΣ
Συνεχίζουμε να σας εξυπηρετούμε με ένα κλικ

Σημειο αναφορας και κοινωνικης συναναστροφης για το Δημο Παλληνης η 16η Διανομη Προϊοντων «Χωρις Μεσαζοντες»

Για 16η συναπτή φορά με συνέπεια και υπευθυνότητα, αλλά και  εμμένοντας στην έμπρακτη απόδειξη της αλληλεγγύης και της αυτοοργάνωσης, πραγματώθηκε η Διανομή προϊόντων «Χωρίς μεσάζοντες» στο Δήμο Παλλήνης, το Σάββατο 4 Απριλίου 2015.

Για μία ακόμα δράση, οι κάτοικοι – και όχι μόνο – του Δήμου Παλλήνης, αγκάλισαν και στήριξαν το θεσμό που «Προσφέρει - Νοιάζεται - Στηρίζει» και που από το 2012 το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου Παλλήνης ξεκίνησε μέσα από το «Κίνημα της πατάτας» και συνεχίζεται με Διανομές προϊόντων «Χωρίς Μεσάζοντες» ανά διμήνο.

Στην 16η Διανομή, πληθώρα ποιοτικών προϊόντων, αγροτικών και μη, διατέθηκαν απευθείας από τους παραγωγούς όλης της χώρας, απευθείας στους καταναλωτές, χωρίς μεσάζοντες και σε ανταγωνιστικές τιμές.

Εκατοντάδες συμπολίτες είχαν τη δυνατότητα να προγραμματίσουν, να προπαραγγείλουν προϊόντα και να τα παραλάβουν σε μια γιορτή, μπροστά από το Δημαρχείο Παλλήνης.

 

Να σημειωθεί ότι και σ αυτή τη διανομή, ο Δήμος Παλλήνης είχε φροντίσει αμέσως μετά το πέρας εκτέλεσης των παραγγελιών, να υπάρξει ο απαραίτητος χρόνος και οι ποσότητες προϊόντων, σε συνεννόηση νε τους παραγωγούς, προκειμένου να προμηθευτούν προϊόντα και οι κάτοικοι που δεν είχαν υποβάλλει παραγγελία στο www.marketpallinis.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ