ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ - ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΣΑΣ
Συνεχίζουμε να σας εξυπηρετούμε με ένα κλικ

Προσωρινη αναπροσαρμογη Δημοτικων Τελων στις ΔΕ Παλληνης και Ανθουσας, λογω εσφαλμενων μηδενικων χρεωσεων στους λογαριασμους ρευματος

Ενημερώνουμε τους κατοίκους των ΔΕ Παλλήνης και Ανθούσας, οι οποίοι κατά το πρώτο τρίμηνο του 2021, είχαν στους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος, εσφαλμένες μηδενικές χρεώσεις για Δημοτικά Τέλη Καθαριότητας και Φωτισμού, λόγω μηχανογραφικού λάθους στο Κεντρικό Σύστημα του ΔΕΔΔΗΕ, ότι:

Για τη διόρθωση του σφάλματος, η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Παλλήνης αποφάσισε την προσωρινή, (τρίμηνη) αναπροσαρμογή των συντελεστών χρέωσης που αφορούν στις Δ.Ε Παλλήνης  και Ανθούσας. 

Από 01-9-2021 και έως την 30-11-2021, οι συντελεστές διαμορφώνονται στα 2,19 ευρώ/τμ για τις οικίες και στα 6,72 ευρώ/τμ για τους επαγγελματικούς χώρους, ενώ το τέλος Δημοτικού Φωτισμού διαμορφώνεται σε 0,75 ευρώ/τμ.

Από 01-12-2021, οι συντελεστές επανέρχονται σε 1,10 ευρώ για τις οικίες, 3,38 ευρώ/τμ για τους επαγγελματικούς χώρους και 0,32 ευρώ/τμ. για το τέλος Δημοτικού Φωτισμού, που αποτελούν από τα φθηνότερα δημοτικά τέλη σε ολόκληρη την Αττική. 

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ