ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ - ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΣΑΣ
Συνεχίζουμε να σας εξυπηρετούμε με ένα κλικ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Α’ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΗΣ Δ.Ε ΑΝΘΟΥΣΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ (ΑΤΤΙΚΗΣ)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Α’ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΕΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΟΥ ΡΥΜΟΤΟΜΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ

ΤΗΣ Δ.Ε ΑΝΘΟΥΣΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ (ΑΤΤΙΚΗΣ)

 

Στον Δήμο ΠΑΛΛΗΝΗΣ, πραγματοποιείται η Α’ ανάρτηση της Πράξης εφαρμογής των περιοχών της Δ.Ε ΑΝΘΟΥΣΑΣ του Δήμου ΠΑΛΛΗΝΗΣ μετά την έγκριση της πολεοδομικής μελέτης επέκτασης του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου ( ΦΕΚ 167ΑΑΠ/2016).

Καλούνται οι ιδιοκτήτες, των οποίων τα γεωτεμάχια (ακίνητα), βρίσκονται εντός της παραπάνω Πολεοδομικής μελέτης, να λάβουν γνώση του Σχεδίου της Πράξης Εφαρμογής, το οποίο θα αναρτηθεί διαδικτυακά ( λόγω των συνθηκών covid -19) από ΔΕΥΤΕΡΑ 05-04-2021 έως την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14-05-2021 στην ιστοσελίδα του Δήμου (www.pallini.gr).

Όσοι εκ των ιδιοκτητών ενδιαφέρονται μπορούν να εξυπηρετηθούν ηλεκτρονικά καταθέτοντας αίτηση με το ΚΑΕΚ της ιδιοκτησίας τους στο email: press@pallini.gr

Θα τους αποσταλεί απόσπασμα της πρότασης πράξης εφαρμογής και οι σχετικοί πίνακες, που αφορούν την ιδιοκτησία τους .

Σε περίπτωση που απαιτείται μπορούν να ζητήσουν να ενημερωθούν τηλεφωνικά από την Τεχνική υπηρεσία στα τηλέφωνα 2106604649 και 2106604717 ώρες 9.00 π.μ. -12 μ. εκτός Παρασκευής)

Όσοι έχουν αντιρρήσεις με τα στοιχεία της προτεινόμενης Πράξης Εφαρμογής, πρέπει μέσα στην αποκλειστική προθεσμία της ανάρτησης να καταθέσουν ΕΝΣΤΑΣΗ με το ΚΑΕΚ της ιδιοκτησίας τους πλήρως τεκμηριωμένη, στο πρωτόκολλο του Δήμου Παλλήνης στο email: protokollo@0156.syzefxis.gov.gr  ή στο τηλ 2106604678 -713 αναφέροντας τους λόγους για τους οποίους ενίστανται, συνοδευόμενη με αποδεικτικά στοιχεία που στοιχειοθετούν τις αντιρρήσεις τους. (Το έντυπο ένστασης επισυνάπτεται)

ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ

ΕΝΤΥΠΟ ΕΝΣΤΑΣΗΣ

Φ.Ε.Κ 167/2016 - ΡΥΜΟΤΟΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΘΟΥΣΑΣ

Α΄ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΡΑΞΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΑΝΘΟΥΣΑΣ (ΑΡΧΕΙΟ P.D.F) 

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ