ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ - ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΣΑΣ
Συνεχίζουμε να σας εξυπηρετούμε με ένα κλικ

Επεκτεινεται το φυσικο αεριο – Χιλιαδες νοικοκυρια, μπορουν πλεον να συνδεθουν

Επεκτείνεται το φυσικό αέριο – Χιλιάδες νοικοκυριά, μπορούν πλέον να συνδεθούν

Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό, οι επεκτάσεις του δικτύου φυσικού αερίου, σε δεκάδες οδούς του Δήμου Παλλήνης.

Παράλληλα, συνεχίζεται η στενή συνεργασία της Δημοτικής Αρχής, υπό τον Δήμαρχο Παλλήνης, Θανάση Ζούτσο με τη Διοίκηση της Εταιρείας Διανομής Αερίου Αττικής (ΕΔΑΑ) και σύντομα θα ανακοινωθεί σχέδιο νέων επεκτάσεων του δικτύου.

Ήδη, ολοκληρώθηκε το δίκτυο στο παλιά κέντρα Παλλήνης και Γέρακα, που αποτελούν τις πιο πυκνοκατοικημένες περιοχές του Δήμου καθώς και οι πρώτες επεκτάσεις σε άλλες περιοχές του Γέρακα. Σε εξέλιξη, βρίσκονται εργασίες επέκτασης και σε άλλες γειτονιές της Δημοτικής Ενότητας ενώ στόχος είναι η ταχύτατη επέκταση του δικτύου και προς την Ανθούσα και την Κάντζα.

Συνολικά, από την έναρξη των έργων το 2018 έως σήμερα, έχουν κατασκευαστεί, πάνω από 40 χλμ. δικτύου και χιλιάδες νοικοκυριά, καθώς και η πλειονότητα των καταστημάτων και επιχειρήσεων, μπορούν πλέον, να συνδεθούν με το φυσικό αέριο.

Προτρέπουμε και καλούμε τους κατοίκους του Δήμου μας, που εκδήλωσαν αρχικά το ενδιαφέρον τους για σύνδεση με το φυσικό αέριο και διαμένουν στις οδούς όπου έχει ολοκληρωθεί και ενεργοποιηθεί το δίκτυο, να υποβάλλουν αίτηση για σύμβαση σύνδεσης.

Είναι βασικό επιχείρημα στα χέρια της Δημοτικής Αρχής για να συνεχίσει τον αγώνα και την διεκδίκηση της συνέχισης επέκτασης του δικτύου φυσικού αερίου και στον υπόλοιπο Δήμο.

Από το Γραφείο Τύπου

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ