ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ - ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΣΑΣ
Συνεχίζουμε να σας εξυπηρετούμε με ένα κλικ

Ξεπερασε ολες τις προσδοκιες η εθελοντικη αιμοδοσια του Δημου Παλληνης σε συνεργασια με το Γ.Ν.Α "Γεωργιος Γεννηματας"

Ξεπέρασε όλες τις προσδοκίες ηεθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Παλλήνης

Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση των πολιτών στο κάλεσμα ανθρωπιάς του Δήμου Παλλήνης. Εκατοντάδες ήταν αυτοί που πρόσφεραν αίμα για τις ανάγκες αντιμετώπισης του κορονοϊού.

Πάνω από 180 εθελοντές αιμοδότες έστειλαν μήνυμα αλληλεγγύης και ενίσχυσαν το κίνημα εθελοντικής προσφοράς στον Δήμο Παλλήνης, συμμετέχοντας στην προγραμματισμένη εθελοντική αιμοδοσία σε συνεργασία με την κινητή μονάδα του Γ.Ν.Α "Γεώργιος Γεννηματάς" που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 28 Μαρτίου στο Κλειστό Γυμναστήριο Παλλήνης.

Για την αιμοδοσία τηρήθηκαν αυστηρά όλα τα μέτρα προφύλαξης και ασφάλειας, σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμόδιων Αρχών.

Η μεγάλη προσέλευση εθελοντών σε συνδυασμό με την τήρηση των μέτρων προστασίας, όπως είναι λογικό, προκάλεσαν σχετικές καθυστερήσεις κυρίως στην αρχή της διαδικασίας και ήταν υποδειγματική η συνεργασία των πολιτών και τήρηση εκ μέρους τους, όλων των απαραίτητων προφυλάξεων.

Ο Δήμαρχος Παλλήνης, Θανάσης Ζούτσος, δήλωσε: «Ευχαριστώ προσωπικά τους εκατοντάδες εθελοντές πολίτες, τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό καθώς και τους συνεργάτες και εργαζομένους του Δήμου, για το ισχυρό μήνυμα προσφοράς που έδωσαν σήμερα. Σε αυτή την πολύ δύσκολη περίοδο, η κοινωνική προσφορά αποκτά νέα και ουσιαστική διάσταση. Στα δύσκολα ενωνόμαστε και μπορούμε να τα καταφέρουμε. Οι εθελοντικές αιμοδοσίες του Δήμου Παλλήνης θα συνεχιστούν για να στηρίξουμε το Εθνικό Σύστημα Υγείας και να βοηθήσουμε να καλυφθούν οι ανάγκες αίματος».

Από το Γραφείο Τύπου

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ