ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ - ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΣΑΣ
Συνεχίζουμε να σας εξυπηρετούμε με ένα κλικ

Απαντηση στην απο 19/03 επιστολη της επικεφαλης της δημοτικης παραταξης «Αλλη Πολη» - δημοτικη συμβουλο Παλληνης, κα Ραχηλ Μακρη

Απάντηση στην από 19/03 επιστολή της επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Άλλη Πόλη» - δημοτική σύμβουλο Παλλήνης, κα Ραχήλ Μακρή

Αξιότιμη κα Δημοτική Σύμβουλε,

Σε απάντηση της από 19 Μαρτίου επιστολής σας, με την οποία ζητάτε από τον Δήμο Παλλήνης «να μεριμνήσει για την απολύμανση του καταυλισμού των Ρομά στον Γέρακα», σας ενημερώνουμε ότι:

Ο Δήμος Παλλήνης βρίσκεται σε επαγρύπνηση και εγρήγορση από την πρώτη στιγμή για όλα τα θέματα αντιμετώπισης της πανδημίας του κορονοϊού. Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και ο σχεδιασμός που εκπονήθηκε για την απολύμανση όλων των δημοτικών και κοινόχρηστων χώρων, τηρώντας τις οδηγίες και κατευθύνσεις του ΕΟΔΥ και των αρμοδίων φορέων της Πολιτείας.

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό, προχώρησαν και συνεχίζονται οι απολυμάνσεις σε σχολεία, βρεφονηπιακούς σταθμούς, ΚΑΠΗ, δημοτικά κτίρια και εγκαταστάσεις, στον καταυλισμό των Ρομά καθώς και τα Κοιμητήρια και αμέσως μετά σε κοινόχρηστους χώρους και στάσεις ΜΜΜ.

Ήδη το πρόγραμμα απολυμάνσεων έχει εκτελεστεί σε ποσοστό άνω του 50% και συνεχίζεται με γρήγορους ρυθμούς.

Σε ότι αφορά στην απολύμανση του καταυλισμού των Ρομά στον Γέρακα, σας ενημερώνουμε ότι έχει ήδη προγραμματιστεί με βάση τον αρχικό μας σχεδιασμό, να γίνει την Κυριακή 22 Μαρτίου και για το σκοπό αυτό, ο Δήμος βρίσκεται σε στενή συνεργασία και συνεχή επικοινωνία με τον Σύλλογο Ελλήνων Τσιγγάνων «Νέοι Ορίζοντες» και τον πρόεδρο του ΔΣ , κ. Νικόλαο Μήτρου.

Όπως προκύπτει από τα παραπάνω, ο Δήμος έχει έγκαιρα προγραμματίσει το έργο των απολυμάνσεων, πέραν των άλλων χώρων και στον καταυλισμό των Ρομά, στον οποίο αναφέρεστε. Σας ευχαριστούμε για την επικοινωνία σας μαζί μας.

Με εκτίμηση

Αθανάσιος Ζούτσος

Δήμαρχος Παλλήνης

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ