ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ - ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΣΑΣ
Συνεχίζουμε να σας εξυπηρετούμε με ένα κλικ

Προσκληση: 2η αναρτηση Πινακων και Σχεδιων προτασης της μελετης “Πραξη Εφαρμογης Πολεοδομικης Ενοτητας 2 –Τμηματος περιοχης Νοτιας Εδρας Δημοτικης Ενοτητας Παλληνης Δημου Παλληνης»

ΔΗΜΟΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σύμφωνα με την υπ΄αρίθμ. 315/2019 απόφαση του Δ.Σ. του Δήμου Παλλήνης θα πραγματοποιηθεί 2η ανάρτηση Πινάκων και Σχεδίων πρότασης της μελέτης “Πράξη Εφαρμογής Πολεοδομικής Ενότητας 2 –Τμήματος περιοχής Νότιας Εδρας Δημοτικής Ενότητας Παλλήνης Δήμου Παλλήνης» στο Δημαρχειο του ΔήμουΠαλλήνης (ΙΘΑΚΗΣ 12 -ΓΕΡΑΚΑΣ) από ΔΕΥΤΕΡΑ 09-12-2019 έως ΔΕΥΤΕΡΑ 30-12-2019 και ώρες 9 π.μ. – -13 μ.μ.

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι όπως προσέλθουν να λάβουν γνώση της πρότασης και να υποβάλλουν τυχόν ενστάσεις.

Επίσης όσοι από τους ιδιοκτήτες δεν έχουν υποβάλλει δηλώσεις ιδιοκτησίας στις προηγούμενες αναρτήσεις θα πρέπεινα την υποβάλουν στο παραπάνω διάστημα.

Γίνεται γνωστό σε όλους τους ιδιοκτήτες, ότι αν δεν υποβληθεί Δήλωση Ιδιοκτησίας, α) είναι αδύνατη οποιαδήποτε δικαιοπραξία εν ζωή και αυτοδικαίως και απολύτως άκυρη, εφόσον πραγματοποιηθεί, β) δεν θα χορηγείται άδεια οικοδομής στο ακίνητο, και γ) στον Πίνακα της Πράξης Εφαρμογής το ακίνητο θα φαίνεται αγνώστου ιδιοκτήτη.

*Δικαιολογητικά Δήλωσης Ιδιοκτησίας

 • Έντυπο Δήλωσης ιδιοκτησίας του Ν. 1337/83 συμπληρωμένο από τον ιδιοκτήτη

 • Συμβόλαια του σημερινού ιδιοκτήτη και του ιδιοκτήτη 28/05/2014 και τυχόν Διαγράμματα που τα συνοδεύουν.

 • Πιστοποιητικό μεταγραφής ιδιοκτησίας βαρών ,διεκδικήσεων, κατασχέσεων 

 • Από το Υποθηκοφυλάκειο για κάθε συνιδιοκτήτη Αντίγραφα μερίδων όλων των ιδιοκτητών από 28-05-2014 από το Υποθηκοφυλάκειο

 • Κτηματολογικό φύλλο και Διάγραμμα από το Εθνικό κτηματολόγιο

 •  

  Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

  ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΖΟΥΤΣΟΣ

   

  ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ