ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ - ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΣΑΣ
Συνεχίζουμε να σας εξυπηρετούμε με ένα κλικ

Ορκιστηκαν οι νεοι υπαλληλοι της 3κ/2018 προκηρυξης του ΑΣΕΠ στο Δημο Παλληνης

Πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, η ορκωμοσία των επιτυχόντων με την προκήρυξη 3Κ στο Δήμο Παλλήνης.

Οι 33 νέοι μόνιμοι υπάλληλοι του Δήμου Παλλήνης, οι οποίοι θα στελεχώσουν σημαντικές υπηρεσίες για την εξυπηρέτηση της καθημερινότητας και την εξασφάλιση ενός καλού βιοτικού επιπέδου για τους δημότες, έδωσαν τον καθιερωμένο όρκο και είχαν μία πρώτη επαφή με τους συναδέλφους τους και το νέο εργασιακό περιβάλλον, στο οποίο άμεσα θα ξεκινήσουν άμεσα.

Ο Αθανάσιος Ζούτσο, ο οποίος μετά το τέλος της ορκωμοσίας καλωσόρισε τους νέους υπαλλήλους στο Δήμο. Ο κ. Ζούτσος ανέφερε ότι “η ενίσχυση του προσωπικού με νέα πρόσωπα αποτελεί μία σημαντική διαδικασία, η οποία δημιουργεί προσδοκίες για ακόμα καλύτερο έργο προς τους πολίτες, που πρέπει να είναι ο βασικός στόχος όλων μας”. Παράλληλα, τόνισε ότι, όπως μέχρι τώρα συμβαίνει, η Δημοτική Αρχή θα συνεχίσει και προς τους νέους υπαλλήλους να επιδιώκει μία άριστη συνεργασία και την εξασφάλιση ενός πολύ καλού εργασιακού περιβάλλοντος.

Στην τελετή παρέστησαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Κωστής Σμέρος, ο Αντιδήμαρχος Ύδρευσης, Άγγελος Λιακόπουλος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου Εργαζομένων, και πολλά στελέχη του Δήμου Παλλήνης, οι οποίοι καλωσόρισαν με τη σειρά τους τους νέους υπαλλήλους.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ