ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ - ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΣΑΣ
Συνεχίζουμε να σας εξυπηρετούμε με ένα κλικ

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΥΡΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ

Με θέμα τον συντονισμό των ενεργειών των αρμοδίων υπηρεσιών για τη λήψη μέτρων Πυρασφάλειας και Πυροπροστασίας εν όψει της θερινής περιόδου συνεδρίασε το  Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Παλλήνης, την Παρασκευή 19 Απριλίου.  

Στη συνεδρίαση, στην οποία προήδρευσε ο Δήμαρχος Παλλήνης, συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας, Αλέξανδρος Πυργιώτης, ο Αντιδήμαρχος Ύδρευσης Θεόδωρος Σταματίου, ο Δημοτικός Σύμβουλος, Γιάννης Χαλκίδης, ο διοικητής του 12ου Πυροσβεστικού Σταθμού, κ. Κώστας, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Παλλήνης, κ.  Δήμος, ο Διοικητής του Τμήματος Ασφαλείας Παλλήνης κ. Παναγιώτου, ο εκπρόαωπος της Τροχαίας Αγ. Παρασκευής, κ. Μουρατίδης, ο Δ/ντης Τεχνικών Υπηρεσιών κ.  Λιόγας, οι εκπρόσωποι της υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας, κα Κουτρούμπα και κ. Ματσούκας, οι εκπρόσωποι της Δ/νσης Πολιτικής Προστασίας της Αντιπεριφέρειας Ανατολικής Αττικής κ. Βασιλοπούλου και Κολήσης και οι εκπρόσωποι του Σ.Π.Α.Π. κ. Παπαχρήστου και Δημητρίου.

Ο Δήμαρχος Παλλήνης προχώρησε σε εκτενή παρουσίαση των ενεργειών του Δήμου Παλλήνης κατά την προηγούμενη περίοδο. Στάθηκε ιδιαίτερα στους γεγονός ότι όλα τα περιστατικά, που σημειώθηκαν, αντιμετωπίστηκαν άμεσα και αποτελεσματικά λόγω των συντονισμένων ενεργειών του τμήματος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Παλλήνης και της συνεργασίας με τους συναρμόδιους φορείς και υπηρεσίες, όπως είναι η Πυροσβεστική και ο Σ.Π.Α.Π..

Κατά τη συνεδρίαση, τονίστηκε ότι ο Δήμος Παλλήνης μεριμνά για την στελέχωση του προσωπικού και την ενίσχυση του κατά την θερινή περίοδο, λαμβάνει τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα, όπως είναι οι αποψιλώσεις και οι ειδοποιήσεις των οικοπεδούχων για τον καθαρισμό των οικοπέδων τους, αλλά και η έγκαιρη αποψίλωση των κοινόχρηστων και δημόσιων χώρων του Δήμου. Παράλληλα, φροντίζει για τη συντήρηση του εξοπλισμού ώστε να είναι σε ετοιμότητα για να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά έκτακτες καταστάσεις. 

Κλείνοντας, ο κ. Ζούτσος ευχαρίστησε θερμά όλους τους παριστάμενους για την συνεργασία τους και για το έργο που επιτελούν, ενώ αναφέρθηκε και στο σπουδαίο ρόλο των εθελοντών Πολιτικής Προστασίας, που με αυταπάρνηση επιτελούν ένα πολύ σημαντικό έργο.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ