ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ - ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΣΑΣ
Συνεχίζουμε να σας εξυπηρετούμε με ένα κλικ

Η ΚΑΜΠΑΝΙΑ "MinEisaiApousa της ALWAYS σε συνεργασια με την Ενωση “Μαζι για το Παιδι” ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΑΛΛΗΝΗΣ

Στο πλαίσιο της καμπάνιας #MinEisaiApousaτης Αlwaysσε συνεργασία με την Ένωση Μαζί για το Παιδί”,  πραγματοποιήθηκε η διανομή γυναικείων προϊόντων υγιεινής στον Δήμο Παλλήνης, την Τετάρτη Απριλίου 2019 , στις εγκαταστάσεις των Κοινωνικών Δομών, Έντισον 3 – Παλλήνη, παρουσία της ομάδας “Μαζί για το Παιδί” , των υπαλλήλων της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πρόνοιας και του αρμόδιου Αντιδημάρχου κ. Δημητρίου Μπαξεβάνη.

Στόχος της καμπάνιας είναι κανένα κορίτσι να μη χάνει το σχολείο λόγω έλλειψης γυναικείων προϊόντων υγιεινής που επιφέρει η οικονομική δυσχέρεια. 

Τα προϊόντα διανεμήθηκαν απ' ευθείας σε γονείς/κηδεμόνες κοριτσιών ηλικίας 11-18 ετών ,ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου, σε ποσότητες επαρκείς για να καλυφθούν οι ανάγκες της κάθε εξυπηρετούμενης, για ένα χρόνο. 

Λόγω της σημαντικότητας της συγκεκριμένης καμπάνιας, ο Δήμος Παλλήνης αιτήθηκε να ακολουθήσουν και άλλες παρόμοιες διανομές, προκειμένου να καλυφθούν ανάγκες κοριτσιών του ίδιου ηλικιακού φάσματος που εξυπηρετούνται και σε άλλες Κοινωνικές Δομές του Δήμου Παλλήνης.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ