Ο Δημος Παλληνης τιμησε τους νεους φοιτητες. Μια ζεστη και γεματη εκπληξεις βραδια προς τιμην των νεων φοιτητων και φοιτητριων

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Για μία ακόμη χρονιά, ο Δήμος Παλλήνης βράβευσε σε ειδική εκδήλωση τους τελειοφοίτους όλων των Σχολείων του Δήμου, που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη και φιλόξενη αίθουσα εκδηλώσεων του Μουσικού Γυμνασίου – Λυκείου Παλλήνης παρουσία του Δημάρχου Αθανασίου Ζούτσου, του Βουλευτή Επικρατείας Βασίλη Οικονόμου, του Αντιπροέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής Γιάννη Σμέρου, μελών του Δημοτικού και των Τοπικών Συμβουλίων του Δήμου Παλλήνης, διευθυντών και διευθυντριών των Λυκείων του Δήμου Παλλήνης, της Ένωσης Γονέων καθώς και της εκπροσώπου του Διεθνούς Αεροδρομίου Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος» Ευδοκίας Αναματερού. Την τιμητική εκδήλωση, επίσης, παρακολούθησαν εκατοντάδες γονείς και μαθητές.

Στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος συνεχάρη τους τελειόφοιτους για την επιτυχία τους και τους παρότρυνε να συνεχίσουν με την ίδια διάθεση για νέους στόχους στην καινούργια σελίδα, που άνοιξαν στη ζωή τους. Παράλληλα, εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τους καθηγητές των παιδιών για το έργο τους, που είχε σημαντικά αποτελέσματα και φέτος, ειδικά για το Δήμο στον οποίο σημειώθηκε πολύ μεγάλος αριθμός επιτυχιών.

Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Κοινωνικής Πολιτικής, Δημήτρης Μπαξεβάνης, που είχε την ευθύνη της διοργάνωσης, τόνισε ότι η εκδήλωση τιμά τους 476 επιτυχόντες, που προσπάθησαν σκληρά για να πετύχουν τους στόχους τους.

Η εκδήλωση φυσικά είχε και εκπλήξεις. Μεταξύ άλλων, η αυλαία άνοιξε με μουσική από το συγκρότημα “Jazz & Αυτοσχεδιασμοί” του Μουσικού Σχολείου Παλλήνης υπό τη διδασκαλία του καθηγητή Γεωργίου Δούση.

Ιδιαίτερη στιγμή ήταν η βράβευση των έξι τελειόφοιτων με την υψηλότερη βαθμολογία από τα Δημόσια Λύκεια του Δήμου μας, που τιμήθηκαν με οικονομική επιβράβευση από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών “Ελευθέριος Βενιζέλος”.

Στο τέλος της εκδήλωσης, ακολούθησε κέρασμα με χορηγό την πιτσαρία SONIC, που εδρεύει στο Γέρακα.

ΚΑΛΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ 
ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ!

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ