«Στεφανιαια Νοσος» «ΑΜΠΑ….Αναζητησε-Μαθε-Προλαβε-Αντιμετωπισε»

Με εντυπωσιακά μεγάλη συμμετοχή υλοποιήθηκε η ημερίδα ενημέρωσης με θέμα «Στεφανιαία Νόσος », την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019, από το Κοινωνικό Δημοτικό Ιατρείο σε συνεργασία με τον πολιτιστικό σύλλογο «Η ΠΗΓΗ».

Ο εισηγητής κος Γεώργιος Μερτζάνος , Διευθυντής καρδιολογικής κλινικής ΚΑΤ, και εθελοντής του Κοινωνικού Δημοτικού Ιατρείου Παλλήνης, παρουσίασε με απλό και περιεκτικό τρόπο το θέμα και επικεντρώθηκε στον τρόπο που μπορούμε να αντιδράσουμε και να προλάβουμε αν «δούμε» τα σημάδια που μας προειδοποιούν.

Ο Δήμαρχος Παλλήνης κος Α. Ζούτσος επεσήμανε την σημασία της πρόληψης γενικότερα αλλά και ειδικότερα στο συγκεκριμένο θέμα της ημερίδας, ευχαρίστησε τους εθελοντές ιατρούς του Κοινωνικού Ιατρείου στο πρόσωπο του ομιλητή και συνεχάρη τον σύλλογο «Η ΠΗΓΗ» για την ένθερμη ανταπόκριση συμμετοχής του στο Πρόγραμμα του Δήμου Παλλήνης «ΑΜΠΑ….Αναζήτησε-Μάθε-Πρόλαβε-Αντιμετώπισε»

Η Πρόεδρος του συλλόγου κα Δ.Μανιού ευχαρίστησε για την συνεργασία τον Δήμο Παλλήνης και τον ομιλητή κο Γ. Μερτζάνο.

Η αντιδήμαρχος Δημόσιας Υγείας κα Κ. Ζινέλη εξήρε την γενικότερη προσφορά του κου Μερτζάνου, ο οποίος ως ιδρυτής του Κοινωνικού Δημοτικού Ιατρείου Παλλήνης και ως εθελοντής ιατρός προσφέρει τις υπηρεσίες του σε πάνω από 600 συμπολίτες μας ετησίως, από το 2005.

Στην ημερίδα παραβρέθηκε η πλειοψηφία του ΔΣ του συλλόγου «Η ΠΗΓΗ», πρόεδροι και μέλη πολιτιστικών συλλόγων και συλλόγων γονέων και κηδεμόνων κα Μ.Διακάκη, κα Α. Κουνέλη, κος Β. Παναγιωτακόπουλος, τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου κοι Α. Λιακόπουλος, Ν.Καλαιτζής, Γ.Μουρτζιάπης, Δ. Μπαξεβάνης, Κ.Σμέρος, Θ. Σταματίου, ο περιφερειακός σύμβουλος κος Ι. Σμέρος και ο Διοικητής του Α.Τ. Παλλήνης κος Γ.Δήμος.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ