Στη Σχολη Γονεων του Δημου Παλληνης η κ. Ελενα Ραπτη

Στο πλαίσιο των δράσεων του Τμήματος Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης, Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Παλλήνης, οργανώθηκε η παρουσίαση της καμπάνιας «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» του Συμβουλίου της Ευρώπης στην Ελλάδα για τον τερματισμό της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης, από την κ. Έλενα Ράπτη, Βουλευτή Α΄ Θεσσαλονίκης. Στη συγκεκριμένη παρουσίαση που πραγματοποιήθηκε στο απογευματινό τμήμα της Σχολής Γονέων τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019, συμμετείχε επίσης και η κ. Κωνσταντίνα Κωστάκου, Ψυχολόγος της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ελληνικής Αστυνομίας.

Όσοι παρακολούθησαν την εκδήλωση προμηθεύτηκαν σχετικό ενημερωτικό υλικό, σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή. Το υλικό αυτό θα διανεμηθεί επιπλέον και στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς, καθώς επίσης και στα Νηπιαγωγεία, Δημοτικά και Γυμνάσια του Δήμου μας σε συνεργασία με τον Αντιδήμαρχο Παιδείας, κ. Δημήτριο Μπαξεβάνη και τους Προέδρους των Σχολικών Επιτροπών Α΄βάθμιας και Β΄βάθμιας Εκπαίδευσης.

Η συγκεκριμένη ενημέρωση για την πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης θα παρουσιαστεί και στο πρωινό τμήμα της Σχολής Γονέων την Πέμπτη 07 Φεβρουαρίου 2019 στις 10.00΄ στο Δημοτικό Κατάστημα της Δ.Ε. Παλλήνης.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ