Ημεριδα με θεμα "Τεχνολογια και Ρομποτικη στο σχολειο: Το μελλον ειναι εδω"

Το Τμήμα Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης, Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Παλλήνης μαζί με το Εργαστήριο Διδακτικής Επιστημολογίας Φυσικών Επιστημών και Εκπαιδευτικής Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών πραγματοποίησε ημερίδα την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018 στο Δημοτικό Κατάστημα Παλλήνης (Φειδιππίδου 25Α, Παλλήνη) με θέμα: «Τεχνολογία και Ρομποτική στο σχολείο: Το μέλλον είναι εδώ»

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης δόθηκε η ευκαιρία στους ομιλητές να παρουσιάσουν μέρος της δουλειάς τους και κυρίως να αναδειχθούν οι προσπάθειες και οι επιτυχίες των μαθητών στον συγκεκριμένο τομέα.

Ευχαριστούμε θερμά, τον καθηγητή Κ. Σκορδούλη και την ομάδα του εργαστηρίου του για την επιστημονική και οργανωτική συμβολή τους. Ποιο συγκεκριμένα, τους Δρ. Α. Φερεντίνου, Δρ. Α. Χαλκίδη, Δρ. Α. Στούμπα, Δρ. Α. Γκιόλμακαι την Υπ. Δρ. ΠΤΔΕ Κωνσταντίνα Τσαλαπάτη. Επίσης, το 26ο Γενικό Λύκειο Αθηνών που εκπροσωπήθηκε από τον Υπ. Δρ. Π. Λάζο, τους μαθητές από το 2ο Πειραματικό Γυμνάσιο Αθηνών και τους καθηγητές τους.

Πολλές ευχαριστίες, για τη συμμετοχή τους στη συγκεκριμένη δράση και συγχαρητήρια για τις επιτυχίες τους, ανήκουν στην ομάδα του 2ου Λυκείου Παλλήνης που εκπροσωπήθηκε από τον μαθητή Στέφανο Τσοράκη, στην ομάδα ρομποτικής του 3ου Δημοτικού Σχολείου Γέρακα υπό την καθοδήγηση του καθηγητή τους, κ. Τ. Κόλια, και στους κ. Κωνσταντίνο Νέλλα και στον κ. Γεώργιο Μαρκόπουλο που παρουσίασαν τις ελληνικές συμμετοχές στην Ολυμπιάδα Ρομποτικής που πραγματοποιήθηκε στην Ταϊλάνδη τον προηγούμενο μήνα.

Στο χαιρετισμό του, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Κοινωνικής Πολιτικής κ. Δ. Μπαξεβάνης αφού ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες, επισήμανε ότι ο Δήμος Παλλήνης θα συνεχίσει να υλοποιεί πρωτοποριακά προγράμματα και καινοτόμες δράσεις και να δίνει βήμα στις δημιουργικές φωνές, ενθαρρύνοντας παράλληλα τους νέους επιστήμονες.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ