Ημεριδα Ενημερωσης “ Προληψη Καρκινου, Προστατη, Μαστου, Τραχηλου” Προγραμμα Αγωγης Υγειας "Α...ΜΠΑ"

Το Τμήμα Προστασίας και Προαγωγής Δημόσιας Υγείας του Δήμου Παλλήνης σε συνεργασία με την ‘Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδος” υλοποίησε την Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου στην Αίθουσα Εργατικών Κατοικιών 2, ημερίδα με θέμα “ Πρόληψη Καρκίνου, Προστάτη, Μαστού, Τραχήλου”

Την εισήγηση πραγματοποίησε η κα Εβη Πράπα, Νοσηλεύτρια, Προϊσταμένη Ογκολογικής Μονάδας της Γ’ Πανεπιστημιακής Παθολογικής Κλινικής του Γ.Ν.Ν.Θ.Α. «Η Σωτηρία», με μεταπτυχιακές-διδακτορικές σπουδές στο Τμήμα Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια ενηλίκων μη τυπικής εκπαίδευσης. Η κα Πράπα με απλό και κατανοητό τρόπο παρουσίασε τις μορφές εμφάνισης της νόσου, τα στατιστικά δεδομένα που υπάρχουν και έδωσε έμφαση σε όλα όσα πρέπει να έχουμε υπόψη για την πρόληψή της.

Στο τέλος της ενημέρωσης υπήρξαν ερωτήσεις και ακολούθησε η απονομή των βεβαιώσεων συμμετοχής στους παρευρισκόμενους.

Η εκδήλωση υλοποιήθηκε σε συνεργασία με τον Συλλόγους Εργατικών Κατοικιών 2 “Κηπούπολη” και “1ης Μάη Εργατικών Κατοικιών” και με την στήριξη του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Παλλήνης.

Ο Δήμαρχος Παλλήνης κος Αθ. Ζούτσος ευχαρίστησε την κα Πράπα για την παρουσίαση της, τους προέδρους των συλλόγων κο Π. Κρεμμύδα και Μ.Σπηλιόπουλο για την συνεργασία τους και συνεχάρη την αρμόδια αντιδήμαρχο κα Κ.Ζινέλη και το τμήμα Δημόσιας Υγείας για τον συνολικό συντονισμό.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου κος Κ.Σμέρος, Θ.Σταματίου, Γ.Μερτζάνος, η Δντρια του 4ου ΔΣ κα Ε.Καλογεράτου και το μέλος του ΔΣ της ΕΝΕ κα Μ.Μηλάκα.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ