ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ - ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΣΑΣ
Συνεχίζουμε να σας εξυπηρετούμε με ένα κλικ

Σημαντικη ενημερωση σχετικα με τις αιτησεις εκδηλωσης ενδιαφεροντος για το Φυσικο Αεριο και την εξυπηρετηση των κατοικων.

Επειδή προέκυψαν πολλά ερωτήματα σχετικά με το κάλεσμα του Δήμου Παλλήνης στους κατοίκους του Δήμου να εκδηλώσουν εγγράφως το ενδιαφέρον τους προς την Εταιρεία Διανομής Αερίου Αττικής, θα πρέπει να σας ενημερώσουμε για τα παρακάτω:

Η επέκταση του δικτύου Φυσικού Αερίου στο Δήμο μας δεν ήταν ένα προγραμματισμένο και σχεδιασμένο εκ των προτέρων έργο. Ήλθε μετά από πολλές επαφές, διαπραγματεύσεις και πιέσεις προς την Εταιρεία που κατασκευάζει το δίκτυο διανομής Φυσικού Αερίου (Ε.Δ.Α Αττικής) και μετά από ένα κάλεσμα προς τους κατοίκους του Δήμου μας για να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, προκειμένου να πεισθεί η Εταιρεία Διανομής Αερίου, ότι η επένδυση της θα είχε ικανό πελατολόγιο ώστε να αποσβεσθεί σε κάποιο εύλογο διάστημα.

Συγκεκριμένα στις αρχές του 2018, ξεκίνησε η συλλογή αιτημάτων εκδήλωσης ενδιαφέροντος και στις 18/4/2018, ο Δήμαρχος Παλλήνης κ. Αθανάσιος Ζούτσος επισκέφθηκε τα γραφεία της εταιρείας με τις πρώτες 1400 αιτήσεις συμπολιτών μας. Το αποτέλεσμα ήταν να ξεκινήσουν ΑΜΕΣΑ τα έργα στα παλαιά κέντρα Παλλήνης και Γέρακα από όπου ως επί το πλείστον είχαν προέλθει οι περισσότερες αιτήσεις.

Με την εγκατάσταση των εργοταξίων στις δύο δημοτικές ενότητες, το ολοένα αυξανόμενο ενδιαφέρον των κατοίκων μέσω των αιτήσεων εκδήλωσης ενδιαφέροντος, οδήγησε στην περαιτέρω επέκταση του δικτύου, σε περιοχές που δεν είχαν συμπεριληφθεί στις αρχικές μελέτες (όπως οι οδοί πάνω από την Λ. Μαραθώνος Έντισον, Ιθάκης κλπ στην Παλλήνη) και τα 3 χιλιόμετρα δικτύου της Παλλήνης και τα 3,5 χιλιόμετρα του Γέρακα έχουν ξεπεράσει τα 10 χιλιόμετρα στην Παλλήνη και τα 11 στο Γέρακα ενώ συνεχώς επεκτείνονται.

Γι αυτό, ΚΑΛΟΥΜΕ όλους τους κατοίκους, όπου και αν βρίσκεται η κατοικία τους, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για την σύνδεση της ιδιοκτησίας τους με το δίκτυο Φυσικού Αερίου με ηλεκτρονικό τρόπο ΕΔΩ (ή με επίσκεψη σε κάποιο δημοτικό κατάστημα, αλλά και με FAX στο 2106612965), ΑΣΧΕΤΩΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΟΝΤΑ Η ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΝΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΓΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ, γιατί αυτές οι αιτήσεις αποτελούν το σημαντικότερο μέσο διαπραγμάτευσης στα χέρια του Δημάρχου Παλλήνης, ώστε να συνεχιστούν οι επεκτάσεις του δικτύου από την Ε.Δ.Α Αττικής. 

 

Δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων: Ο Δήμος Παλλήνης και η ΕΔΑ Αττικής αναγνωρίζουν τη σημασία της ιδιωτικότητας και της ασφάλειας των προσωπικών σας δεδομένων και την αντιμετωπίζουν με τη δέουσα σοβαρότητα. Με την παρούσα δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με την πολιτική μας όσον αφορά στη συλλογή και στην επεξεργασία προσωπικών δεδομένων βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας για την Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.

 

 

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ