Σεμιναριο Α Βοηθειων «Α…ΜΠΑ» (Αναζητησε…Μαθε-Προλαβε-Αντιμετωπισε)

Σεμινάριο Α Βοηθειών

«Α…ΜΠΑ»

(Αναζήτησε…Μάθε-Πρόλαβε-Αντιμετώπισε)

Ο Δήμος Παλλήνης στο πλαίσιο της καθιέρωσης προγραμμάτων ενημέρωσης και πρόληψης, έχοντας απώτερο σκοπό την υιοθέτηση υγιών συμπεριφορών για τη βελτίωση της υγείας του πληθυσμού σε ατομικό – οικογενειακό – κοινοτικό επίπεδο προχωρά στην υλοποίηση του προγράμματος

«Α…ΜΠΑ» (Αναζήτησε-Μάθε-Πρόλαβε-Αντιμετώπισε)

σύμφωνα με το οποίο έχουν σχεδιαστεί και θα ακολουθήσουν ημερίδες ενημέρωσης για θέματα ενδιαφέροντος των δημοτών και πρόληψης στο χώρο της υγείας. Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί σε συνεργασία με την Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδος και με εθελοντές Ιατρούς,  στις «γειτονιές του Δήμου» με την  συνεργασία τοπικών φορέων, και λαμβάνοντας υπόψη τα αιτήματα των πολιτών.

Μετά την επιτυχημένη ημερίδα στην Ανθούσα  με θέμα τον Σακχαρώδη διαβήτη σας καλούμε την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018 στο Σεμινάριο Α Βοηθειών στις 18.00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, στην πλατεία Ελευθερίας στην Παλλήνη.

Η εκδήλωση είναι σε συνεργασία με τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού σχολείου Παλλήνης

Πληροφορίες στα τηλ:

  • 2132031604,605,606,610 Τμήμα Προστασίας και Προαγωγής  της Δημόσιας Υγείας του Δήμου - (Φειδιππίδου 25Α ) Δημοτικό κατάστημα  Παλλήνης (ώρες 8:30 έως 14:00) 
  • 6974020778 Καλιόπη  Ζινέλη Αντιδήμαρχος Δημόσιας Υγείας

 

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ