Οι «μικροι» δρομεις του Δημου Παλληνης συμμετειχαν στον 36ο Μαραθωνιο

Τρίτη, 13 Νοεμβρίου 2018. Με σύμμαχο τον καλό καιρό και την καλή διάθεση και, εκατοντάδες λιλιπούτειοι αθλητές ξεχύθηκαν στους δρόμους της Παλλήνης συμμετέχοντας στον Αγώνα Δρόμου 1000 μ., ο οποίος εντάσσεται στο πλαίσιο του 36ου Μαραθωνίου Δρόμου, της μεγάλης γιορτής του Αθλητισμού.
Στις 09:00 το πρωί της Κυριακής δόθηκε η εκκίνηση μπροστά από τον χώρο του Αθλητικού Κέντρου Παλλήνης, στο οποίο φιλοξενείται και το άγαλμα του Γρηγόρη Λαμπράκη, μιας εμβληματικής προσωπικότητας για την Επιστήμη, τον Αθλητισμό και τους αγώνες για την Ειρήνη.

Σχεδόν 500 παιδιά με πολλή διάθεση από την χαρούμενη ατμόσφαιρα της σημαντικής αυτής ημέρας έτρεξαν κατά μήκος της διαδρομής ακολουθώντας πιστά την σηματοδότηση, όσο και τους γυμναστές της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Παλληνης για την καθοριστική συμβολή τους στη διοργανωση.
Η αντοχή των μικρών δρομέων σε συνδυασμό με την ταχύτητα και το πείσμα τους απέδειξαν ότι ο Αθλητισμός έχει να περιμένει πολλά από τις επόμενες γενιές. Το πιο σημαντικό, ήταν το μήνυμα που έστειλαν τα παιδιά ότι όλος ο κόσμος γίνεται μία παρέα και τρέχει για καλό σκοπό.
Μετά τον αγώνα, ο Δήμαρχος Παλλήνης, Αθανάσιος Ζούτσος, και στελέχη της Δημοτικής Αρχής συνεχάρησαν τους αθλητές και τις αθλήτριες, στους οποίους απένειμαν αναμνηστικά, και τους ευχήθηκαν με την ίδια διάθεση να τρέχουν ενωμένοι σε όλους τους αγώνες της ζωής τους.
Μετά το τέλος του αγώνα τους, παρακολούθησαν τους δρομείς του κλασικού Μαραθωνίου μαζί με τους γονείς τους σε ένα εορταστικό κλίμα υπό τους ήχους της μουσικής που είχε εξασφαλίσει ο Δήμος Παλλήνης!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ