Συναντηση Δημου Παλληνης με Ε.Ν.Ε για την διεξαγωγη Προγραμματος Προληψης Αγωγης & Προαγωγης Υγειας

Στις 05/11/2018, πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο Δημαρχείο Παλλήνης με το Δήμαρχο κ. Ζούτσο Αθανάσιο, την Αντιδήμαρχο Περιβαλλοντικής Πολιτικής και Δημόσιας Υγείας κα Ζινέλη Πόπη και μελών του Δ.Σ. της Ε.Ν.Ε., με σκοπό τον προγραμματισμό της διεξαγωγής του Προγράμματος Πρόληψης Αγωγής & Προαγωγής Υγείας για τους δημότες Παλλήνης.

Το Δ.Σ. της Ε.Ν.Ε. χαιρετίζει και συγχαίρει τη Δημοτική Αρχή, για το υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στους δημότες της, στο πλαίσιο της καθιέρωσης προγραμμάτων κοινοτικής νοσηλευτικής, έχοντας απώτερο σκοπό την υιοθέτηση υγιών συμπεριφορών για τη βελτίωση της υγείας του πληθυσμού σε ατομικό – οικογενειακό – κοινοτικό επίπεδο.

Η Ε.Ν.Ε. ως Ν.Π.Δ.Δ., σύμφωνα με τους σκοπούς της και τη συνεχή εθελοντική συμμετοχή των 40.000 μελών της, δηλώνει τη διαθεσιμότητά της, για την οργάνωση και διεξαγωγή αντίστοιχων Προγραμμάτων Υγείας προς όλους τους Ο.Τ.Α., Ν.Π.Δ.Δ. και Ν.Π.Ι.Δ., συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στην προάσπιση της Υγείας όλων των πολιτών, από το αρχικό στάδιο της πρόληψης – αγωγής και προαγωγής της υγείας έως τη διαχρονική διαχείριση των νόσων.

 

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Ν.Ε

Ο Πρόεδρος                                                                           Ο Γεν. Γραμματέας

Δημήτριος Σκουτέλης                                                                 Αριστείδης Δάγλας

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ