Δημος Παλληνης. Ο μοναδικος Δημος απο ολη την Ελλαδα που εκπροσωπηθηκε στο «Sylff Leaders Workshop» στην Ιαπωνια

Ο Δήμος Παλλήνης ως ο μοναδικός Δήμος από όλη την Ελλάδα εκπροσωπήθηκε στη συνάντηση εργασίας με τίτλο «Sylff Leaders Workshop» που πραγματοποιήθηκε στην Ιαπωνία από τις 17 έως 21 Σεπτεμβρίου 2018, από την Προϊσταμένη του Τμήματος Παιδείας, Δια βίου Μάθησης, Πολιτισμού & Αθλητισμού, ψυχολόγο, κ. Ελίνα Κωνσταντίνου.

Η συγκεκριμένη συνάντηση υλοποιήθηκε μετά από πρωτοβουλία και χρηματοδότηση του ανεξάρτητου, μη κερδοσκοπικού ιαπωνικού ιδρύματος “The Tokyo Foundation For Policy Research”, ο οποίος προωθεί καινοτόμες δράσεις που αφορούν στη διεθνή συνεργασία προς όφελος των πολιτών.

Απώτερος σκοπός της συγκεκριμένης συνάντησης υπήρξε η διασύνδεση φορέων σε παγκόσμιο επίπεδο και η αντιμετώπιση τοπικών και συγκεκριμένων προβλημάτων με διεθνή προσέγγιση και προοπτική, γεφυρώνοντας τις όποιες τυχόν διαφορές προκύπτουν σε πολυπολιτισμικά περιβάλλοντα. Στο πλαίσιο των ομάδων εργασίας χρησιμοποιήθηκαν παραδείγματα καλών πρακτικών προερχόμενα από το πλούσιο κοινωνικό έργο του Δήμου μας.

Η συμμετοχή στο συγκεκριμένο πρόγραμμα ήταν ιδιαίτερα σημαντική και τιμητική, καθώς αποτελεί άλλη μια διεθνή διάκριση για τον Δήμο Παλλήνης, δεδομένου ότι η εκπρόσωπος του Δήμου μας επελέγη μετά από γραπτή και προφορική αξιολόγηση 114 αιτήσεων από 36 χώρες.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ