Το Φυσικο Αεριο εφτασε στο Δημο Παλληνης.

Ιστορική μέρα για την αναπτυξιακή προοπτική του Δήμου Παλλήνης ήταν η Δευτέρα 15 Οκτωβρίου. Η Εταιρεία Διανομής Αερίου Ε.Δ.Α.Α, ξεκίνησε τις εργασίες επέκτασης του Δικτύου από τη Δ.Ε. Παλλήνης ενώ την Δευτέρα 22 Οκτωβρίου ξεκινούν και στη Δ.Ε Γέρακα. 

Η έναρξη του σημαντικού αυτού έργου, είναι το αποτέλεσμα των ρεαλιστικών προτάσεων του Δήμου Παλλήνης, καθώς και της στενής συνεργασίας που είχε αναπτύξει η Δημοτική Αρχή με την Ε.Δ.Α.Α. 

Το υπό κατασκευή Δίκτυο χαμηλής πίεσης, αφορά σε περιοχές και κοινόχρηστες υποδομές του Κέντρου της Δ.Ε. Παλλήνης με δυνατότητα περαιτέρω επέκτασης. Περιλαμβάνει την αξιοποίηση ενός υπάρχοντος σταθμού διανομής και την κατασκευή τριών νέων. Η χρήση του Φυσικού Αερίου αναμένεται να ωφελήσει την καθημερινότητα των κατοίκων του Δήμου Παλλήνης σε μία δύσκολη οικονομικά περίοδο. Παράλληλα, προστατεύεται το περιβάλλον και βελτιώνεται η ποιότητα ζωής των κατοίκων, λόγω της μείωσης των παραγόμενων ρύπων. 

Στις 22 Οκτωβρίου θα ξεκινήσει η επέκταση του Δικτύου και στη Δ.Ε. Γέρακα. Το συνολικό μήκος του Δικτύου στο Δήμο Παλλήνης προβλέπεται να ξεπεράσει κατ΄ αρχήν τα 11 χλμ. 

Ο Δήμαρχος Παλλήνης, Αθανάσιος Ζούτσος, συνοδευόμενος από στελέχη της Δημοτικής Αρχής, βρέθηκε στα σημεία έναρξης του έργου και εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίηση του για την έναρξη των εργασιών. 

Μεταξύ άλλων, επεσήμανε ότι: "Ο ερχομός του Δικτύου Φυσικού Αερίου στο Δήμο Παλλήνης ήταν ένα στοίχημα για όλους μας. Με σύμμαχο τους συμπολίτες μας, οι οποίοι στήριξαν μέσω της συλλογής υπογραφών τις ενέργειες της Δημοτικής Αρχής για τη διεκδίκηση της κατασκευής του Δικτύου, πετύχαμε κάτι που μέχρι πριν λίγο καιρό φαινόταν αδύνατο. Με συγκεκριμένες εφικτές προτάσεις, μεθοδικότητα και οργάνωση, επιδιώξαμε και πετύχαμε  έναν ακόμα μεγάλο στόχο για το μέλλον και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων του Δήμου μας".

Σημείωση: Για το θέμα είχε υπάρξει σχετική ανάρτηση στην ιστοσελίδα του Δήμου Παλλήνης την οποία μπορείτε να δείτε ΕΔΩ και αφορούσε και την συλλογή αιτήσεων εκδήλωσης ενδιαφέροντος από τους κατοίκους του Δήμου μας. Η κατάθεση των αιτήσεων συνεχίζεται από τους ενδιαφερομένους στα Δημοτικά Καταστήματα του Δήμου Παλλήνης, ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: press@pallini.gr αλλά και με fax στο 210 6612965.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ