ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ 2018 - «Κινηματογραφος κατω απο τα αστερια της τζαζ»

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ- ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ

ΚΛΕΙΤΑΡΧΟΥ & ΑΡΙΣΤΕΙΔΟΥ Τ.Κ. 153 44 ΓΕΡΑΚΑΣ / ΤΗΛ. 210 66 19 937

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ 2018

«Κινηματογράφος κάτω από τα αστέρια της τζαζ»

Την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου η Κινηματογραφική Λέσχη Παλλήνης, στα πλαίσια του Πολιτιστικού Σεπτέμβρη, ετοίμασε για τους φίλους της τζαζ και του κινηματογράφου μια μοναδική βραδιά με τίτλο «Κινηματογράφος κάτω από τα αστέρια της τζαζ».

Η αίθουσα του Οινοποιείου Πέτρου μετατράπηκε σε ένα ατμοσφαιρικό σκηνικό όπου αποσπάσματα από αγαπημένες ταινίες με θεματική την τζαζ συνδυάστηκαν με τη ζωντανή ερμηνεία ένος από τα κορυφαία τζαζ σχήματα στην Ελλάδα. Ο διεθνούς φήμης Έλληνας σαξοφωνίστας Δημήτρης Βασιλάκης και η Σάσσα Παπαλάμπρου μαζί με τους χορευτές από την swing χορευτική ομάδα Athens Lindy, δημιούργησαν ένα άκρως εκρηκτικό και σαγηνευτικό μουσικό αποτέλεσμα.

Το κοινό είχε την ευκαιρία να περιπλανηθεί στο χώρο της μουσικής ανάμεσα σε πρωτότυπες δημιουργίες και παλιά αγαπημένα ακούσματα τα οποία επιβεβαίωσαν με τον καλύτερο τρόπο το γνωμικό του Art Blakey ότι η μουσική της τζαζ, διώχνει τη σκόνη από την καθημερινή ρουτίνα. Τα θερμά μας συγχαρητήρια στην Κινηματογραφική Λέσχη Παλλήνης και στους συντελέστες:

Δημήτρης Βασιλάκης: σαξόφωνα/φωνητικά

Νέστορας Βασιλάκης: σαξόφωνα

Σάσσα Παπαλάμπρου: φωνητικά/πλήκτρα

Μάνος Λούτας: μπάσο

Μάνος Σαριδάκης: πλήκτρα

Γιώργος Κωστελέτος: τύμπανα

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ