ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ - ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΣΑΣ
Συνεχίζουμε να σας εξυπηρετούμε με ένα κλικ

Στην Εβδομαδα Ευρωπαϊκης Κινητικοτητας (16-22 Σεπτεμβριου) συμμετειχε φετος ο Δημος Παλληνης με μια βιωματικη δραση στο Δημοτικο Σχολειο Ανθουσας.

Στην Εβδομάδα Ευρωπαϊκής Κινητικότητας (16-22 Σεπτεμβρίου) συμμετείχε φέτος ο Δήμος Παλλήνης με μία βιωματική δράση στο Δημοτικό Σχολείο Ανθούσας.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Στ΄ ενημερώθηκαν  για την αειφορική μετακίνηση, και ειδικότερα για την πολυτροπικότητα των οικολογικών μετακινήσεων, που ήταν το θέμα της φετινής εκστρατείας «Συνδύασε-Μετακινήσου» (Mix and Move) από την Προϊσταμένη του Τμήματος Κυκλοφοριακών Έργων του Δήμου Παλλήνης, κα Δήμητρα Μπίθα. Τα παιδιά πρότειναν τρόπους Συνδυαστικής Μετακίνησης φιλικούς προς το περιβάλλον με έμφαση στο ποδήλατο.

Στη συνέχεια, ο δεινός ποδηλάτης και με ιδιαίτερη κοινωνική προσφορά στον χώρο της ποδηλασίας, Άγγελος Σταθακόπουλος έδωσε πολύτιμες συμβουλές για την ασφάλεια των μικρών μαθητών όταν επιλέγουν το ποδήλατο για τις μετακινήσεις τους. Τα παιδιά αποτύπωσαν τα μηνύματα που έλαβαν φτιάχνοντας αφίσες για να περάσουν το μήνυμα της οικολογικής μετακίνησης και στους υπόλοιπους μαθητές της σχολικής μονάδας αλλά και στην ευρύτερη κοινότητα.

Η Αντιδήμαρχος Περιβαλλοντικής Πολιτικής, κα Καλλιόπη Ζινέλη, κατά την συνεργασία με την κα Βέρα Βορύλλα Υπεύθυνη περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης της Δ/νσης Α/θμιας Εκπ/σης Ανατ. Αττικής, συνεχάρει την εκπαιδευτική κοινότητα για την άμεση και ενθουσιώδη ανταπόκριση της στην πρωτοβουλία ευαισθητοποίησης του Δήμου Παλλήνης

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ