ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ - ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΣΑΣ
Συνεχίζουμε να σας εξυπηρετούμε με ένα κλικ

Ο Δημος Παλληνης, πρωτοπορος στην Ελλαδα, συνεχιζει να καινοτομει στην Περιβαλλοντικη Ευαισθητοποιηση

Ο Δήμος Παλλήνης, πρωτοπόρος στην Ελλάδα, συνεχίζει να καινοτομεί στην Περιβαλλοντική Ευαισθητοποίηση

2 χρόνια μετά τη λειτουργία της 1ης Δημοτικής Πλατφόρμας Ανακύκλωσης FollowGreen, συνεχίζουμε με νέες πράσινες δράσεις!

Ο Δήμος Παλλήνης ξεκίνησε, την πρώτη Δημοτική Πλατφόρμα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών, σχολείων και τοπικών επιχειρήσεων σε θέματα ανακύκλωσης. Σήμερα, δυο χρόνια μετά, η μεγάλη συμμετοχή του κόσμου στο εγχείρημα αυτό, δίνει νέα πνοή για να αναπτυχθούν νέες πράσινες δράσεις το 2018.

Συνεχίζουμε δυναμικά τη Δημοτική Πλατφόρμα Περιβάλλοντος followgreen.gr/pallini επεκτείνοντας τις δράσεις μας και στον τομέα της Πράσινης Ενέργειας προς εξοικονόμηση στην καθημερινότητα μας, στο σπίτι, στη δουλειά, στο σχολείο.

Με τον ίδιο απλό και διασκεδαστικό τρόπο όπως και στην ανακύκλωση, η πλατφόρμα του Δήμου Παλλήνης αποκτά νέες δράσεις, όπως:

 • νέα εκπαιδευτικά άρθρα/quiz/video για την πράσινη ενέργεια και την εξοικονόμηση στην καθημερινότητα μας, στο σπίτι, στη δουλειά και στο σχολείο,

 • νέες δράσεις επιβράβευσης για αγορά ενεργειακών προϊόντων από την τοπική αγορά,

 • νέο ειδικό διαδραστικό χάρτη για την εύκολη αναζήτηση των τοπικών επιχειρήσεων του Δήμου που είναι ενταγμένες δωρεάν στο πρόγραμμα,

 • νέο ειδικό διαδραστικό χάρτη για την ανεύρεση των σημείων ανακύκλωσης του Δήμου, και

 • ενίσχυση των Κοινωνικών Δομών του Δήμου με τηδωρεά αντικειμένων/ φαρμάκων μέσω νέας εφαρμογής επιβράβευσης, στο «ΔΩΡΕΑ»-«Δώρισε».

 • Όλοι μαζί ΔΗΜΟΣ, ΠΟΛΙΤΕΣ, ΣΧΟΛΕΙΑ, ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ συνεχίζουμε δυναμικά για την προστασία του περιβάλλοντος στη πόλη μας με στόχο την εξοικονόμηση πόρων από την Ανακύκλωση, την Πράσινη Ενέργεια και τις Μεταφορές στο σπίτι, στο γραφείο και στον δρόμο.

  Πληροφορίες: Followgreen 2130436298, Αντιδήμαρχος Περιβαλλοντικής Πολιτικής, Καλλιόπη Ζινέλη 2132031651, 6974020778

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

   

  ΔΗΜΟΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ

  ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ