ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ - ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΣΑΣ
Συνεχίζουμε να σας εξυπηρετούμε με ένα κλικ

Αναρτηση Πινακων και Σχεδιων προτασης της μελετης “Πραξη Εφαρμογης Πολεοδομικης Ενοτητας 2 –Τμηματος περιοχης Νοτιας Εδρας Δημοτικης Ενοτητας Παλληνης Δημου Παλληνης

Σύμφωνα με την υπ΄αρίθμ. 200/2018 απόφαση του Δ.Σ. του Δήμου Παλλήνης θα πραγματοποιηθεί ανάρτηση Πινάκων και Σχεδίων πρότασης της μελέτης “Πράξη Εφαρμογής Πολεοδομικής Ενότητας 2 –Τμήματος περιοχής Νότιας Εδρας Δημοτικής Ενότητας Παλλήνης Δήμου Παλλήνης» στο Δημαρχειο του ΔήμουΠαλλήνης (ΙΘΑΚΗΣ 12 -ΓΕΡΑΚΑΣ) από ΔΕΥΤΕΡΑ 10-09-2018 έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28-09-2018 και ώρες 9 π.μ. – 13 μ.μ.

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι όπως προσέλθουν να λάβουν γνώση της πρότασης και να υποβάλλουν τυχόν ενστάσεις.

Επίσης όσοι από τους ιδιοκτήτες δεν έχουν υποβάλλει δηλώσεις ιδιοκτησίας στις προηγούμενες αναρτήσεις θα πρέπεινα την υποβάλουν στο παραπάνω διάστημα.

 

Γίνεται γνωστό σε όλους τους ιδιοκτήτες, ότι αν δεν υποβληθεί Δήλωση Ιδιοκτησίας, α) είναι αδύνατη οποιαδήποτε δικαιοπραξία εν ζωή και αυτοδικαίως και απολύτως άκυρη, εφόσον πραγματοποιηθεί, β) δεν θα χορηγείται άδεια οικοδομής στο ακίνητο, και γ) στον Πίνακα της Πράξης Εφαρμογής το ακίνητο θα φαίνεται αγνώστου ιδιοκτήτη.

 

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ