Ανακοινωση για τους γονεις των μαθητων/τριων Λυκειου ολων των ταξεων, των δημοσιων σχολειων

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Παρακαλούνται οι γονείς των μαθητών/τριών Λυκείου όλων των τάξεων, των δημόσιων σχολείων, όπως προσέλθουν υποχρεωτικά μέχρι τη Δευτέρα 10/9/2018 στα Λύκεια στα οποία έχουν τοποθετηθεί τα παιδιά τους για την οριστικοποίηση της εγγραφής τους στην νέα σχολική χρονιά.

Κατά την προσέλευσή τους παρακαλούνται να προσκομίσουν την οριστική αποδοχή της αρχικής τους αίτησης εγγραφής, στην οποία εμφανίζεται το Λύκειο στο οποίο έχουν τοποθετηθεί. Αυτό θα γίνει συνδεόμενοι στην ηλεκτρονική σελίδα https://e-eggrafes.minedu.gov.gr

όπου θα κάνουν χρήση των κωδικών του συστήματος taxisnet. Στην συνέχεια θα πατήσουν στο link υποβληθείσες δηλώσεις, κατόπιν θα πατήσουν πάνω στο όνομα του παιδιού και εκτύπωση.

Επίσης θα πρέπει να προσκομίΣουν φωτοτυπία της αστυνομικής ταυτότητας του μαθητή/τριας ή Πιστοποιητικό του Δήμου/Δημοτικής Ενότητας στα Μητρώα του οποίου είναι εγγεγραμμένος/η ο/η μαθητής/τρια, εφόσον δεν έχει εκδοθεί δελτίο αστυνομικής ταυτότητας.

Τονίζεται ότι είναι πλέον υποχρεωτική η προσέλευση των γονέων –κηδεμόνων οι οποίοι είχαν κάνει την αρχική ηλεκτρονική δήλωση εγγραφής στα σχολεία τοποθέτησης των παιδιών τους, πριν την έναρξη της νέα σχολικής χρονιάς, στις 11 Σεπτεμβρίου και αφορά τους μαθητές/τριες όλων των τάξεων.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ