Συγχαρητηρια του Δημαρχου Παλληνης στους επιτυχοντες των Πανελλαδικων Εξετασεων

 

Αγαπητοί γονείς, αγαπητά παιδιά. 

Σήμερα δημοσιεύτηκαν τα ονόματα των επιτυχόντων στις Πανελλήνιες Εισαγωγικές Εξετάσεις. Με την ευκαιρία αυτή θα ήθελα να συγχαρώ όλους όσους κατάφεραν να πετύχουν στα ΑΕΙ και στα ΤΕΙ της χώρας μας, για την μεγάλη τους αυτή επιτυχία. Γνωρίζω και γνωρίζουμε όλοι, ότι τα αποτελέσματα αυτά έρχονται να επιβραβεύσουν μία επιτυχημένη πορεία χρόνων και βέβαια μία εξαντλητική προσπάθεια για μαθητές και τους γονείς αλλά και για τους δασκάλους και καθηγητές των σχολείων μας που υποστήριξαν αυτή την προσπάθεια.

Για όσους δεν τα κατάφεραν, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι η προσπάθεια ποτέ δεν σταματά από μία πρόσκαιρη αποτυχία, αλλά συνεχίζεται και θα συνεχίζεται πάντα μέχρι την τελική κατάκτηση των στόχων όποιοι και αν είναι αυτοί.

Θα ήθελα επίσης να συγχαρώ ιδιαίτερα, τους γονείς όλων των μαθητών, για τους κόπους, τις αγωνίες και τις στερήσεις, στις οποίες με υπομονή και κουράγιο υποβλήθηκαν για να στηρίξουν τις προσπάθειες των παιδιών τους.

Παιδιά, καλή συνέχεια στη νέα φοιτητική σας ζωή, καλή συνέχεια και πάντα επιτυχίες και στα επόμενα σκαλοπάτια της ζωής σας που θα σας οδηγήσουν εκεί που ονειρεύεστε.

Ο Δήμαρχος Παλλήνης

Αθ. Η. Ζούτσος

 

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ