Χρυση διακριση για τις ομαδες Ρυθμικης- Ενοργανης Γυμναστικης της Δ.Ε. Γερακα και της Δ.Ε. Παλληνης

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε η αθλητική χρονιά για τα δημοτικά προγράμματα Ενόργανης – Ρυθμικής Γυμναστικής του Δήμου Παλλήνης. Οι ομάδες Ενόργανης – Ρυθμικής Γυμναστικής της Δ.Ε. Γέρακα και της Δ.Ε. Παλλήνης κατέκτησαν στις κατηγορίες των διοργανώσεων, που συμμετείχαν τις πρώτες θέσεις αποσπώντας τη χρυσή διάκριση.

Η αρχή έγινε στις 15 Ιουνίου με τα δημοτικά προγράμματα της Ενόργανης-Ρυθμικής της Δ.Ε. Γέρακα τα οποία έλαβαν τη χρυσή διάκριση στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό EGO ASTRO GYM 2018. Μάλιστα, πρόκειται για τη δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, που κατακτούν την πρώτη θέση. Η σπουδαία νίκη σημειώθηκε στη κατηγορία Ουράνιο Τόξο με τη συμμετοχή 35 αθλητριών με στοιχεία ρυθμικής, ενόργανης και ακροβατικής γυμναστικής με θέμα τις Καρυάτιδες, κατά το οποίο εστάλη και το0 συμβολικό μήνυμα της επιστριοφής της 6ης στην Ελλάδα.

Η επόμενη διάκριση κορυφαία διάκριση έφτασε μόλις λίγες μέρες αργότερα. Κατά το τριήμερο 22-24 Ιουνίου, στο 7ο Cosmogym Contest το οποίο έλαβε χώρα στο αθλητικό κέντρο «Γεώργιος Στεφανόπουλος» στο Περιστέρι, η ομάδα Ενόργανης-Ρυθμικής Γυμναστικής της Δ.Ε. Παλλήνης στο κατέλαβε την πρώτη θέση στην κατηγορία Ίσθμια με το πρόγραμμα «Το Μαγεμένο Δάσος» το οποίο αποτελούνταν από 36 αθλήτριες 10 - 23 ετών. Η νικητήρια ομάδα του Δήμου μας συμμετείχε στην μαγεύοντας κοινό και κριτικούς κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο.

Στην εν λόγω διοργάνωση, η οποία τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας, συμμετείχαν πάνω από 7.000 αθλητές και αθλήτριες από όλη την Ελλάδα. Σημειώνεται, ότι ο Δήμος Παλλήνης αποτέλεσε τον μοναδικό δήμο που έλαβε την πρώτη θέση στη συγκεκριμένη κατηγορία, καθώς οι υπόλοιποι συμμετέχοντες ανήκαν σε αθλητικά σωματεία.

Οι επιτυχίες δε σταμάτησαν εκεί, αφού στον ίδιο διαγωνισμό στην κατηγορία Νέμεα Β με το πρόγραμμα «Ο Φεγγαροσκεπαστής», το οποίο αποτελούνταν από 31 αθλήτριες 7-14 ετών, η ομάδα Ενόργανης-Ρυθμικής Γυμναστικής της Δ.Ε. Παλλήνης κατάφερε να αποσπάσει το χάλκινο μετάλλιο.

Θερμά συγχαρητήρια, σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια και την επιτυχία τους. Ιδιαίτερα συγχαρητήρια αξίζουν στους προπονητές Κωνσταντίνο Τόγια και Μαρία Γεροντίδου (Δ.Ε. Γέρακα), καθώς και στην Έφη Μπλέτσα (Δ.Ε. Παλλήνης) για τις μοναδικές διακρίσεις, που μας χάρισαν, αποτέλεσμα σκληρής και επιμελούς δουλειάς.

O Δήμαρχος Παλλήνης, Αθανάσιος Ζούτσος εκφράζει τη συγκίνηση και τα θερμά του συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και τους προπονητές, που επιβεβαιώνουν με τον καλύτερο τρόπο την ποιότητα των δημοτικών προγραμμάτων προάγοντας παράλληλα το πνεύμα του αθλητισμού. Αναφερόμενος στις σπουδαίες διακρίσεις των αθλητριών του Δήμου μας, ο κ. Ζούτσος υπογράμμισε ότι «Τέτοιες διακρίσεις είναι τιμή για ολόκληρο τον Δήμο Παλλήνης. Εύχομαι η πολύ καλή πορεία των προγραμμάτων ρυθμικής να συνεχιστεί, να χαρούμε κι άλλες ωραίες στιγμές και διακρίσεις».

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ