Πολιτιστικη Ανοιξη 2018 – «OΔΥΣΣΕΒΑΧ»

Το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Ιουνίου 2018 το Πολιτιστικό Κέντρο Γέρακα υποδέχτηκε την θεατρική παράσταση «ΟΔΥΣΣΕΒΑΧ» από το εφηβικό τμήμα της Δ.Ε. Γέρακα σε σκηνοθεσία Ασπασίας Τζιτζικάκη. 

Το έργο αναφέρεται στον Οδυσσεβάχ που κουρασμένος από τους πολέμους, ξεκινά μαζί με τους συντρόφους του, το ταξίδι για την επιστροφή στην πατρίδα του το οποίο αποδεικνύεται αρκετά περίπλοκο. Ο ήρωας μας για να φτάσει στον τόπο του πρέπει να αντιμετωπίσει τον Δρακοκύκλωπα Αρχισαλαχάρ, να ξεφύγει από το νησί των Λωτοφάγων, να περάσει από τις Σειρήνες και ένα σωρό ακόμα περιπέτειες που καθυστερούν την πολυπόθητη επιστροφή του. 

Το κοινό είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει μια πραγματικά καλοδουλεμένη, από όλες τις πλευρές, παράσταση και να απολαύσει ένα ταξίδι σε χώρες μαγικές με οδήγους τους ηθοποιούς μας οι οποίοι έδωσαν για ακόμα μια φορά τον καλύτερο εαυτό τους και φυσικά καταχειροκροτήθηκαν. 

Πολλά συγχαρητήρια και στην σκηνοθέτιδα κα Ασπασία Τζιτζικάκη η οποία για ακόμα μια φορά προσέγγισε το κειμένο με μοναδικά ευφάνταστο τρόπο χαρίζοντας μας μια ξεχωριστή παράσταση.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ