ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ - ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΣΑΣ
Συνεχίζουμε να σας εξυπηρετούμε με ένα κλικ

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΙΣ ΖΩΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Δ.Ε ΠΑΛΛΗΝΗΣ!

Μετά τις τελευταίες δηλητηριάσεις αδέσποτων ζώων στην περιοχή Αγιος Αθανάσιος, (Οδοί Ρόδων, Πεντέλης και Πηνελόπης Δέλτα) με ιδιαίτερα αποκρουστικό και επώδυνο τρόπο, ο Δήμος Παλλήνης αναγγέλει ότι θα καταθέσει μήνηση κατ΄ αγνώστων στο τοπικό αστυνομικό τμήμα.

Οι άγνωστοι δράστες- απάνθρωποι δολοφόνοι ανυπεράσπιτων ψυχών θα πρέπει να γνωρίζουν ότι απέναντί τους έχουν τον ίδιο τον Νόμο ο οποίος και θα εφαρμοστεί μέχρι κεραίας. Πράξεις που δείχνουν παντελή έλλειψη σεβασμού στην κοινωνία και προσβάλλουν τον πολιτισμό μας και τα ανθρώπινα συναισθήματα είναι καταδικαστέες και ειδικά οι συγκεκριμένες τιμωρούνται με βαριά πρόστιμα.

Παρακαλούμε λοιπόν τους συμπολίτες μας να βοηθήσουν στην αποκάλυψη των δραστών επικοινωνόντας με το τηλ. 210 6604725 (πρωϊ)  ή με το Αστυνομικό τμήμα Παλλήνης 2106615900. Θα τηρηθεί απόλυτη εχεμύθεια στην διερεύνηση που ήδη έχει ξεκινήσει ειδικά στην συγκεκριμένη περιοχή.

Ο Δήμος Παλλήνης, υπενθυμίζει ότι τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς (σκύλοι & γάτες) προστατεύονται από το Νόμο 4039/2012 και σύμφωνα με τις διατάξεις του, οι δράστες κακοποίησης τους, διώκονται αυτεπαγγέλτως και τιμωρούνται με ποινή φυλάκισης και μεγάλο χρηματικό πρόστιμο. Έχοντας την υποχρέωση της διαχείρισης αλλά και της προστασίας τους, ξεκαθαρίζει με κατηγορηματικό τρόπο, ότι οποιαδήποτε περίπτωση ενεργητικής ή και παθητικής κακοποίησης, πόσο μάλλον και δηλητηρίασης αδέσποτου ζώου, θα επιφέρει αμέσως τις προβλεπόμενες ποινικές συνέπειες.

Παρακαλούνται οι συμπολίτες μας – ιδιοκτήτες ζώων να είναι πολύ προσεκτικοί κατά την διάρκεια του περιπάτου, δεδομένου ότι πλέον τα δηλητήρια δεν γίνονται εύκολα αντιληπτά.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ