Ο Δημαρχος Παλληνης στo Attica TV για την επεκταση του δικτυου φυσικου αεριου στο Δημο μας.

Ο Δήμαρχος Παλλήνης μίλησε για τον προγραμματισμό του Φυσικού Αερίου στον Δήμο Παλλήνης δηλώνοντας πως: "Είμαστε σε έναν καλό δρόμο και σε ένα επίπεδο συνομιλιών με την Εταιρία Διανομής Αερίου οι οποίες έχουν φτάσει στο στάδιο να καταλήξουν θετικά στη λογική επέκτασης του δικτύου σε πυκνοκατοικημένες περιοχές της πόλης μας, όπως είναι το παλιό κέντρο του Γέρακα και της Παλλήνης. Έχουμε καταθέσει 1400 αιτήσεις ιδιοκτητών έτσι ώστε εάν περάσει το δίκτυο να συνδεθούν τα κτήρια τους με το φυσικό αέριο". 

Επίσης ο Δήμαρχος Παλλήνης ανέφερε ότι: " Ο Δήμος από την πλευρά του έχει τη βούληση να επεκτείνει το δίκτυο σε όλα τα δημοτικά κτήρια και κυρίως στις ενεργοβόρες εγκαταστάσεις, όπως είναι σχολεία, το δημαρχείο, το κολυμβητήριο κλπ. Ταυτόχρονα η ΕΔΑ αποκτά ένα δίκτυο, εκεί που δεν θα το έκανε με τα κριτήρια που βάζει, που θα μπορεί να βρει νέους πελάτες. Επίσης, Θα υπάρξει και ενημερωτική εκδήλωση, για τα οφέλη του φυσικού αερίου, στους δημότες."

Τέλος, ο Δήμαρχος Παλλήνης ανέφερε ότι "Καλώ τους συμπολίτες μου να συνεχίσουν να υποβάλουν αιτήσεις έτσι ώστε να ωφεληθούν και αυτοί όπως οι πρώτοι στους οποίους θα ξεκινήσουμε με τα πρώτα 4 χλμ. στο Γέρακα και τα 3 χλμ. στην Παλλήνη συν όλα τα δημοτικά κτήρια όπως προανέφερα."

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ