Δημος Παλληνης. Εκτελεση εργων επι των οδων “Αφανων Ηρωων (Δ.Ε Παλληνης), Καρπαθου και Βουτυρα (Δ.Ε Γερακα) Ενημερωση Δημοτων

Με αφορμή απόψεις που έχουν αναρτηθεί σε Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, σχετικά με τεχνικές παρεμβάσεις σε τρία (3) σημεία δικτύων ομβρίων (οδός Αφανών Ηρώων - Δ.Ε Παλλήνης, Καρπάθου και Βουτυρά - Δ.Ε. Γέρακα) έχουμε να ενημερώσουμε τους Δημότες για τα παρακάτω :

Ο Δήμος μας, στο πλαίσιο εξεύρεσης πόρων, για την κάλυψη των αναγκών των Δημοτών, έχει την πολιτική να αξιολογεί και να αποδέχεται προτάσεις δωρεών υπό μορφή χορηγιών, στο πλαίσιο ενίσχυσης

α)της διεύρυνσης της κοινωνικής του πολιτικής και

β)των υποδομών του.

Όσον αφορά σημειακές παρεμβάσεις σε υποδομές, αυτές αποφασίζονται συντεταγμένα από την Διοίκηση του Δήμου και εκτελούνται πάντοτε υπό την επίβλεψη της Τεχνικής Υπηρεσίας και με τήρηση της προβλεπόμενης διαδικασίας με νομιμότητα και διαφάνεια.

Στο πλαίσιο της παραπάνω πολιτικής με αποφάσεις των αρμόδιων συλλογικών οργάνων και των νομίμων ενεργειών των Υπηρεσιών του Δήμου, ολοκληρώθηκε η κατάργηση των εγκάρσιων φρεατίων ομβρίων επί της οδού Αφανών Ηρώων στην Δ.Ε. Παλλήνης και εντός των προσεχών ημερών, ολοκληρώνεται το πρόβλημα καθίζησης και φραγής των φρεατίων και κατασκευής του αγωγού ομβρίων των οδών Καρπάθου και Βουτυρά αντίστοιχα στην Δ.Ε. Γέρακα.

Κατά συνέπεια, για όλες τις δωρεάν παρεμβάσεις στις υποδομές, που αναφέρονται παραπάνω από χορηγό, έχουν τηρηθεί όλες οι νόμιμες διαδικασίες και φυσικά έγιναν και γίνονται, με μοναδικό κριτήριο την ωφέλεια του Δήμου και των Δημοτών.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ