Συνεχιζεται με ταχεις ρυθμους η ευρεια επισκευη οδοστρωματων της Δ.Ε Παλληνης

Σε εξέλιξη βρίσκονται τα έργα οδοποιϊας στην Δ.Ε Παλλήνης. Το έργο που ξεκίνησε τέλη Μαρτίου από τον Αγιο Αθανάσιο και Λόφο Παλλήνης συνεχίζεται κανονικά στην περιοχή Λουτρό.

Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα έργα με αριθμό μελέτης 11 του 2017, προϋπολογισμού 4.000.000 ευρώ που χρηματοδοτείται από ιδίους πόρους του Δήμου Παλλήνης και ήδη έχει αλλάξει τελείως την εικόνα του οδικού δικτύου δεκάδων δρόμων εντός και εκτός σχεδίου. 

Η μέθοδος που ακολουθείται, φρεζάρισμα, έγχυση πετραιλαϊκού υγρού, και δύο στρώσεις ασφάλτου, εξασφαλίζει αρτιότητα και αντοχή στο χρόνο και στις καιρικές συνθήκες.

Παράλληλα έχει ήδη ξεκινήσει από την Άνω Μπαλάνα και η δεύτερη μελέτη προϋπολογισμού 1.500.000 εκ ευρώ με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής, που αφορά την χάραξη, διάνοιξη, διαµόρφωση, και ασφαλτόστρωση νέων και υφιστάμενων δρόμων. http://www.pallini.gr/posts/1737.

Να σημειώσουμε ότι ανάλογες μελέτες προϋπολογισμού 1.000.000 ευρώ για την Δ.Κ Ανθούσας και 1.500.000 ευρώ για την Δ.Ε Γέρακα , θα ξεκινήσουν το επόμενο διάστημα με την ολοκλήρωση των διαδικασιών.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ