Η συμμετοχη του Δημου Παλληνης στον «1ο Αττικο αγωνα δρομου "Ολοι Μαζι Μπορουμε"

Τη Κυριακή 20 Μαΐου 2018 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή πολλών συμπολιτών μας, ο «1ος ΑΤΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ: Τρέχουμε για καλό σκοπό» του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

Οι αγώνες πραγματοποιηθήκαν ταυτόχρονα σε 22 Δήμους της Αττικής και περιελάμβαναν διαδρομή τρεξίματος 5 χλμ. και δυναμικού βάδην 5 χλμ.

Τα έσοδα από την εκδήλωση θα μετατραπούν άμεσα σε τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του κάθε Δήμου.

Ο Δήμος Παλλήνης σχεδίασε τη δική του διαδρομή δια μέσου των οδών του Αγίου Αθανασίου Παλλήνης με αφετηρία και τερματισμό το Άγαλμα του Γρηγορίου Λαμπράκη στο Κλειστό Γυμναστήριο της Παλλήνης.

Για την οργάνωση και την επιτυχία της εκδήλωσης, εργάσθηκαν συντονισμένα με την καθοδήγηση του αρμόδιου Αντιδημάρχου Δημητρίου Μπαξεβάνη, οι Αντιδήμαρχοι, οι υπηρεσίες του Δήμου Παλλήνης, ο Αθλητικός Οργανισμός, το τμήμα Τροχαίας Βορειοανατολικής Αττικής, το Αστυνομικό τμήμα Παλλήνης, το ΕΚΑΒ και ένα μεγάλο δίκτυο εθελοντών συμπολιτών μας, μεταξύ των οποίων το «ΣΩΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ» και οι «ΠΑΛΛΗΝΙΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ».

Ο αγώνας στο Δήμο μας εκτός της μεγάλης συμμετοχής, εξελίχθηκε σε μια γιορτή ανθρώπινης θέλησης και αλληλεγγύης. Ήταν ένας αγώνας διαφορετικός με μοναδικό κίνητρο, τη προσφορά και τη χαρά της συμμετοχής.

Μια ευκαιρία να βρεθούν κοντά συμπολίτες μικροί και μεγάλοι. Όλοι εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για την εξαιρετική εκδήλωση και δήλωσαν ότι αναμένουν την επόμενη…

Ο Δήμαρχος Παλλήνης συνεχάρει τους συμμετέχοντες δρομείς και ευχαρίστησε όλους όσοι συνέβαλαν στην άρτια οργάνωση, ιδιαιτέρως δε στις δεκάδες των εθελοντών, που στη πράξη επιβεβαίωσαν το «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ