Ενημερωση των κατοικων της Δ.Ε. Γερακα για την βλαβη σε αγωγο του Δημοτικου Δικτυου υδρευσης την Κυριακη του Πασχα 8/4/2018

Την Κυριακή του Πάσχα (8/4/2018), εκδηλώθηκαν βλάβες σε αγωγό του Δημοτικού Δικτύου Ύδρευσης στην οδό Ευβοίας 5 (μεταξύ Λ. Μαραθώνος και Μεσσηνίας). Μόλις ενημερώθηκε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος περίπου ώρα 10:00, ξεκίνησε και συντόνισε άμεσα όλες τις διαδικασίες για την αποκατάσταση των βλαβών του αγωγού. Η βλάβη εκδηλώθηκε κάτω από σταθμευμένο αυτοκίνητο το οποίο χρειάστηκε χρόνος για να απομακρυνθεί με την συνδρομή γερανού της Τροχαίας Αγ. Παρασκευής. Το συνεργείο Ύδρευσης του Δήμου ήταν εκεί από την πρώτη στιγμή.

Ευχαριστούμε την Τροχαία Αγ. Παρασκευής για την συμβολή της στην απομάκρυνση του σταθμευμένου οχήματος.

Για την αποκατάσταση των βλαβών επί του αγωγού εργάστηκαν συνολικά έξι εργαζόμενοι με όλο τον απαραίτητο μηχανολογικό εξοπλισμό (JCB κλπ) από ώρα 11:45 την Κυριακή (8/4/2018) μέχρι ώρα 00:30 την Δευτέρα (9/4/2018). Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος και οι έξι εργαζόμενοι βρέθηκαν στο καθήκον, αφήνοντας το Πασχαλιάτικο τραπέζι, τις οικογένειες τους, και για δώδεκα (12) ώρες εργάστηκαν σκληρά για την αποκατάσταση των βλαβών. Η Δημοτική Αρχή θα ήθελε δημόσια να ευχαριστήσει τους έξι εργαζόμενους για την συμβολή τους στην αποκατάσταση της υδροδότησης της περιοχής.

Η Δημοτική Αρχή ακόμη θα ήθελε να ευχαριστήσει και τους κατοίκους για την υπομονή και την κατανόηση που επέδειξαν μέχρι την αποκατάσταση των βλαβών.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ