ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ - ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΣΑΣ
Συνεχίζουμε να σας εξυπηρετούμε με ένα κλικ

Δημος Παλληνης: Βραβευση οχτω μαθητων του Κοινωνικου Φροντιστηριου που πετυχαν στις Πανελλαδικες εξετασεις

Ο Δήμος Παλλήνης σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο Γέρακα τη Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018, επιβράβευσε την προσπάθεια και την επιτυχία των οχτώ (8) μαθητών του Κοινωνικού Φροντιστηρίου που πέτυχαν στις Πανελλαδικές εξετάσεις του σχολικού έτους 2016-2017.

Η βράβευση πέρα από τον συμβολικό της χαρακτήρα, συνοδευόταν από υποτροφία 500 ευρώ στον κάθε επιτυχόντα, χορηγία του εφοπλιστή κ. Θανάση Μαρτίνου. Οι επιταγές παραδόθηκαν στους φοιτητές από τον κ. Γεώργιο Παγώνη, Διευθυντή του Γραφείου του κ. Μαρτίνου.

Σε αυτήν την εορταστική εκδήλωση παραβρέθηκαν και όσοι ήταν δίπλα στους επιτυχόντες μαθητές σε όλη την προσπάθειά τους, οι οικογένειές τους, οι φίλοι τους, οι συμμαθητές τους, οι εθελοντές καθηγητές του Κοινωνικού Φροντιστηρίου.

Με την ευκαιρία της συγκεκριμένης βράβευσης, ο Δήμαρχος Παλλήνης, κ. Αθανάσιος Ζούτσος, ευχαρίστησε τους 32 εθελοντές καθηγητές, οι οποίοι προσφέροντας αφιλοκερδώς τον χρόνο, την πείρα και τη γνώση τους, στηρίζουν καθημερινά τους 130 μαθητές που φοιτούν στο Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου μας. Επίσης, ο Δήμαρχος Παλλήνης εξήρε τη διαχρονική κοινωνική προσφορά του κ. Μαρτίνου, ο οποίος προσφέρει ανεκτίμητη βοήθεια στις κοινωνικές δομές και τα σχολεία του Δήμου μας, συμβάλλοντας ουσιαστικά και πρακτικά στις ανάγκες που παρουσιάζονται. Ο Δήμαρχος Παλλήνης, κ. Αθανάσιος Ζούτσος, αναγνωρίζοντας τη μεγάλη κοινωνική προσφορά του, παρέδωσε συμβολικά πλακέτα τιμής ένεκεν στον κ. Μαρτίνο την οποία παρέλαβε ο εκπρόσωπός του, κ. Παγώνης.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ