ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ - ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΣΑΣ
Συνεχίζουμε να σας εξυπηρετούμε με ένα κλικ

Ολοκληρωθηκε με επιτυχια ο 1ος Μαθητικος Διαγωνισμος Αφισας Αιμοδοσιας

Την Δευτέρα στις 26 Μαρτίου είχαμε όλοι την χαρά να θαυμάσουμε τις 72 «Ζωγραφιές Ζωής» που συμμετείχαν στην έκθεση του 1ου Διαγωνισμoύ Αφίσας Αιμοδοσίας, και ήταν αυτές που είχε επιλέξει το κάθε σχολείο να στείλει στο Δήμο Παλλήνης.

Η παρουσία πολυπληθής, θορυβώδης, με εκείνη την μοναδική χαρούμενη ατμόσφαιρα που μπορούν να δημιουργήσουν μόνο τα παιδιά. Παρόντες όλοι, οι μαθητές του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ με τις εντυπωσιακές τους συμμετοχές, η Αγέλη του 1ου Συστήματος Προσκόπων Παλλήνης, οι μαθητές του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, οι αιμοδότες των τραπεζών αίματος του Δήμου Παλλήνης και βέβαια οι μικροί καλλιτέχνες που «δημιούργησαν» τα «έργα» τους μέσα στο σχολείο από τον Δεκέμβριο 2017 μέχρι τον Φεβρουάριο 2018, με την καθοδήγηση των δασκάλων και καθηγητών τους.

Την εκδήλωση βράβευσης λάμπρυναν με την συμμετοχή τους οι μαθητές του Μουσικού Γυμνασίου-Λυκείου Παλλήνης υπό την καθοδήγηση της καθηγήτριας τους κας Λιαννας Χαραλαμπίδου, και οι μικροί χορωδοί των 1ου & 6ου Δημοτικών Σχολείων Παλλήνης με την Μουσικό τους και μαέστρο της Παιδικής Χορωδίας ΔΕ Παλλήνης κα Μαριάννα Φερετζάκη.

Οι βραβεύσεις των αιμοδοτών, δυνατό μήνυμα για όλους για την έμπρακτη «κατάθεση ελπίδας σε μια τράπεζα χωρίς ταυτότητα». Η χαρά και η γιορτινή ατμόσφαιρα της βράβευσης των μαθητών, ελπίδα για την κινητοποίηση όλων στο μέλλον.

Οι 72 έπαινοι συμμετοχής αποδόθηκαν στο μαθητικό τμήμα των συμμετεχόντων «καλλιτεχνών» μαζί με 72 πρωτότυπα δώρα, που ήταν οι δικές τους ζωγραφιές εκτυπωμένες σε πλεξικλάς για να κοσμήσουν την τάξη τους. Σε όλους τους «μικρούς δημιουργούς», που ξεπέρασαν τους 830 μαθητές, δόθηκαν διπλώματα συμμετοχής.

Τα 12 Βραβεία των έργων που επέλεξε η Καλλιτεχνική Επιτροπή αντιστοιχούν σε μονοήμερες επισκέψεις του μαθητικού τμήματος που ανήκουν οι «καλλιτέχνες», και θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με απόφαση της κάθε σχολικής μονάδας.

Ο Δήμαρχος Παλλήνης κος Αθανάσιος Ζούτσος εξήρε το μεγαλείο ψυχής και το δυνατό μήνυμα Ζωης που στέλνουν οι εθελοντές αιμοδότες του οποίους ευχαρίστησε ιδιαίτερα, συνεχάρη τους μικρούς μαθητές για την αξιέπαινη συμμετοχή τους, και ευχαρίστησε τους χορηγούς και τους συντελεστές της εκδήλωσης.

Η Αρμόδια Αντιδήμαρχος κα Πόπη Ζινέλη ευχαρίστησε όλους όσους πίστεψαν στην ιδέα του 1ου Διαγωνισμού Αφίσας Αιμοδοσίας και την υποστήριξαν είτε υλοποιώντας τον μέσα στα σχολεία είτε προσφέροντας χρόνο κέφι και μεράκι για την υλοποίηση της τελετής Έκθεσης- Βράβευσης.

Δείτε τις φωτογραφίες από την εκδήλωση

Δείτε τον πίνακα αποτελεσμάτων:

Video από την βράβευση των αιμοδοτών

Video από την βράβευση των μαθητών του Κοινωνικού Φροντιστηρίου

Video από την βράβευση των μαθητών

Video από την μουσική εισαγωγή της εκδήλωσης με τους μαθητές του Μουσικού σχολείου Παλλήνης

Video από την Χορωδία μαθητών 1ου και 6ου ΔΣ Παλλήνης

 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΑΡΧΕΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ