Συνεντευξη – “ανακριση” του Δημαρχου Παλληνης Θ. Ζουτσου απο τους μαθητες του 3ου δημοτικου Γερακα

Το 3ο δημοτικό σχολείο Γέρακα επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Παλλήνης Θανάσης Ζούτσος, όπου είχε μια μακροσκελή συζήτηση με τους μαθητές, τους γονείς και τους δασκάλους που συμμετέχουν στο πρόγραμμα εκπαιδευτικής ρομποτικής.

Η αιτία της επίσκεψης ήταν η παρουσίαση εκ μέρους των μαθητών του πρωτοποριακού μηχανισμού που δημιούργησαν στο πλαίσιο της ρομποτικής, ο οποίος λειτουργεί ως μηχανισμός προειδοποίησης για την υπερχείλιση δεξαμενών

Μιλώντας στους μαθητές ο Δήμαρχος επαίνεσε με θερμά λόγια τη δημιουργία τους, την προσπάθεια που κατέβαλλαν για κάτι σημαντικό και υποσχέθηκε τη βοήθεια του Δήμου στην προβολή του στην κοινωνία.

Στη συζήτηση που ακολούθησε οι μικροί μαθητές έθεσαν ερωτήματα για τα προβλήματα του Δήμου, ζητώντας τις απαντήσεις του Δημάρχου. Στις ερωτήσεις των μαθητών κυριάρχησε το θέμα της αποχέτευσης, όπου ο κ. Θ. Ζούτσος ενημέρωσε για όλες τις εξελίξεις στο θέμα και τα επόμενα βήματα στην υλοποίηση του μεγάλου αυτού έργου, εξηγώντας με λεπτομέρεια τις εξελίξεις.

Στο τέλος της συζήτησης ο Θ. Ζούτσος επαίνεσε την προσπάθεια των δασκάλων και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων για την υποστήριξη της όλης προσπάθειας.  

Κλείνοντας τη δημιουργική συνάντηση ο Δήμαρχος Παλλήνης Θ. Ζούτσος ευχαρίστησε για την πρόσκληση και δήλωσε τη διαθεσιμότητά του για επόμενη συνάντηση και συζήτηση. 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ VIDEO ΕΔΩ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ