Επεκταση του δικτυου φυσικου αεριου στο Δημο Παλληνης

Ο Δήμος μας στο πλαίσιο υλοποίησης του αναπτυξιακού του προγραμματισμού, εκτός των άλλων έργων, προχωρά σε συνεργασία με την “Φυσικό Αέριο Αττικής Α.Ε” στις απαραίτητες ενέργειες για την σύνδεση κατ΄ αρχήν των πυκνοκατοικημένων περιοχών του Δήμου μας, όπως τα παλαιά κέντρα του Γέρακα και της Παλλήνης, με το δίκτυο φυσικού αερίου.

Σε συναντήσεις του Δημάρχου κ. Αθανάσιου Ζούτσου με την διοίκηση της “Φυσικό Αέριο Αττικής Α.Ε” εξετάστηκαν οι δυνατότητες και τέθηκαν οι βάσεις για την κατασκευή και λειτουργία δικτύου διανομής φυσικού αερίου και στην πόλη μας.

Πέραν των τεχνικών προϋποθέσεων, η εταιρεία ζήτησε και την συλλογή υπογραφών από όσους επιθυμούν την σύνδεση των ακινήτων τους με το δίκτυο φυσικού αερίου προκειμένου να ολοκληρώσει τον φάκελο της μελέτης με τα αναγκαία γι αυτήν οικονομοτεχνικά στοιχεία.

Για την αποτελεσματικότερη και ολοκληρωμένη αντιμετώπιση του ζητήματος, μετά από αίτημα πολλών κατοίκων, ήδη τα Τοπικά συμβούλια των Δ.Ε Παλλήνης και Γέρακα, (εκκρεμεί αντίστοιχη συνεδρίαση από το Τοπικό Συμβούλιο της Ανθούσας), συζήτησαν το θέμα στις συνεδριάσεις τους και σε συνεννόηση με τον Δήμαρχο Παλλήνης κ. Αθανάσιο Ζούτσο, ανέλαβαν την υποστήριξη και προώθηση αυτής της προοπτικής.

Θα πρέπει να τονισθεί ότι η συλλογή υπογραφών εκδήλωσης ενδιαφέροντος, υπήρξε μεγάλη και πρέπει να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί ώστε η εταιρεία σε σύντομο χρονικό διάστημα να προχωρήσει στον απαραίτητο σχεδιασμό επέκτασης του δικτύου διανομής φυσικού αερίου. 

Όπως εκτιμάται, η επέκταση του δικτύου φυσικού αερίου, μπορεί να ξεκινήσει από τα παλαιά κέντρα Γέρακα και Παλλήνης λόγω πυκνοκατοίκησης, με σταδιακή εξέταση της προοπτικής επέκτασης του στις υπόλοιπες περιοχές του Δήμου μας, ανάλογα με την εκδήλωση ενδιαφέροντος.

ΠΑΤΕΙΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΑΤΕΙΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Τα συμπληρωμένα έντυπα εκδήλωσης ενδιαφέροντος, μπορούν να κατατεθούν:

ΑΝΘΟΥΣΑ: ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΝΘΟΥΣΑΣ (Κα. Αγγελική Βαλαβάνη)

ΓΕΡΑΚΑΣ: ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ - ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

ΠΑΛΛΗΝΗ: ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΑΛΛΗΝΗΣ (Κα. Βιβή Τσούλου)

Επίσης μπορεί να σταλεί ηλεκτρονικά στην διεύθυνση press@pallini.gr και με fax στο 210 6612965

 

 

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ