Βραβευση των νεων φοιτητων του Δημου Παλληνης

Βράβευση των νέων φοιτητών του Δήμου Παλλήνης

Tην Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2018 ο Δήμος Παλλήνης για μια ακόμα χρονιά διοργάνωσε την καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση, για να βραβεύσει τους 362 επιτυχόντες των Λυκείων μας που πέτυχαν να εισαχθούν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Η εκδήλωση, πραγματοποιήθηκε στο ζεστό και φιλόξενο χώρο του Μουσικού Γυμνασίου – Λυκείου Παλλήνης παρουσία του Δημάρχου κ. Αθανάσιου Ζούτσου, του περιφερειακού συμβούλου κ. Γιάννη Σμέρου, των Αντιδημάρχων και μελών του Δημοτικού και των Τοπικών συμβουλίων, ενώ την παρακολούθησαν εκατοντάδες γονείς και μαθητές αλλά και οι διευθυντές σχολικών μονάδων.

Ο Δήμος απένειμε πλακέτες και συμβολικά δώρα στους νέους φοιτητές ενώ ο Δήμαρχος κ. Αθανάσιος Ζούτσος εξέφρασε προς τους επιτυχόντες τα θερμά του συγχαρητήρια του και απηύθυνε θερμότερες ευχές για την μελλοντική τους πορεία στον τομέα των σπουδών που επέλεξαν. Θα πρέπει να τονίσουμε ότι τα δημόσια σχολεία του Δήμου μας είχαν και φέτος πολύ μεγάλο αριθμό επιτυχιών. Βραβεύτηκαν επίσης οι επιτυχόντες μαθητές και των ιδιωτικών σχολείων της περιοχής καθώς και του Μουσικού Γυμνασίου – Λυκείου που είναι κάτοικοι του Δήμου μας.

Αναλυτικά:

ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ:

1ο ΓΕΛ Παλλήνης 53 επιτυχόντες

2ο ΓΕΛ Παλλήνης 72 επιτυχόντες

1ο ΓΕΛ Γέρακα 96 επιτυχόντες

2ο ΓΕΛ Γέρακα 109 επιτυχόντες

Εσπερινό ΓΕΛ Παλλήνης 1 επιτυχούσα

Μουσικό Γυμνάσιο – Λύκειο Παλλήνης: 15 επιτυχόντες (αφορά μόνο τους κατοίκους του Δήμου Παλλήνης)

ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ:

Εκπαιδευτήρια ΚΩΣΤΕΑ – ΓΕΙΤΟΝΑ: 3 επιτυχόντες (αφορά μόνο τους κατοίκους του Δήμου Παλλήνης)

Εκπαιδευτήρια “ΠΛΑΤΩΝ”: 1 επιτυχών (κάτοικος του Δήμου Παλλήνης)

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ Ι.Μ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ: 4 Επιτυχόντες (κάτοικοι του Δήμου Παλλήνης)

Επίσης βραβεύτηκαν και 8 επιτυχόντες κάτοικοι του Δήμου μας, από το 2ο ΓΕΛ Γλυκών Νερών 

Από τον Δήμαρχο Παλλήνης κ. Αθανάσιο Ζούτσο και την δημοτική αρχή, για μια ακόμα φορά, θερμά συγχαρητήρια στους νέους φοιτητές για τις προσπάθειες που κατέβαλλαν για να δικαιώσουν τον αγώνα και τις προσδοκίες των γονιών και των καθηγητών τους, αλλά και στους γονείς τους, για τις προσπάθειες και την στήριξη τους όλα τα προηγούμενα χρόνια. Υπερήφανοι νιώθουμε όμως και όλοι εμείς, από πλευράς Δήμου, που πασχίζουμε να εξασφαλίσουμε ένα σύγχρονο, άνετο και φιλικό εκπαιδευτικό περιβάλλον, στηρίζοντας τις προσπάθειές τους.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ