Χριστουγεννα και Πρωτοχρονια στην πολη μας!

Ένα ταξίδι στη μαγεία και το πνεύμα της γιορτής των Χριστουγέννων ξεκίνησε στις 22 Δεκεμβρίου στο Δήμο Παλλήνης, με την έναρξη λειτουργίας του Χριστουγεννιάτικου χωριού στην Πλ. Μακεδονίας στο Γέρακα και του Χριστουγεννιάτικου πάρκου στην Πλ. Ελευθερίας στην Παλλήνη.

Την πρώτη μέρα ο καιρός δεν άφησε να πραγματοποιηθούν οι προγραμματισμένες δραστηριότητες έναρξης, με το κλασσικό άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου. Τις επόμενες όμως μέρες και οι δύο χώροι έγιναν μία μεγάλη και ζεστή αγκαλιά, που φιλοξένησε εκατοντάδες παιδιά που είχαν την ευκαιρία να παίξουν, να ανέβουν στο Carousel, να τρέξουν στο παγοδρόμιο, να παίξουν με τα φουσκωτά παιχνίδια, να φωτογραφηθούν με τον Άη Βασίλη, να χαρούν και μαζί με τους γονείς τους να απολαύσουν μέσα στον Δήμο τους τις ημέρες των εορτών.

Πέρα όμως από τα παιχνίδια, τις εκδηλώσεις και τα διάφορα δρώμενα που με ιδιαίτερη επιμέλεια προετοίμασε η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου μας, σημαντική παρουσία επίσης είχαν το σπίτι του Κοινωνικού παντοπωλείου όπου ο επισκέπτης προσέφερε -εθελοντικά- αγαθά για την ενίσχυσή του, Το σπίτι του Άη Βασίλη, Το εργαστήρι και το ατελιέ των ξωτικών, αλλά και η ενεργός παρουσία Συλλόγων του Δήμου Παλλήνης, των Οικοτεχνών, Το σπίτι της Φιλοζωϊκής με την πλούσια δραστηριότητα το οποίο αγωνίζεται για την προστασία των τετράποδων φίλων μας.

Στόχος φυσικά όπως πάντα ήταν, πέρα από την διασκέδαση, να αναδειχθεί ως αναπόσπαστο μέρος του πολιτισμού μας και των αξιών της κοινωνίας μας, αυτές τις Άγιες ημέρες των Χριστουγέννων η ιδέα της αλληλεγγύης απέναντι στους δοκιμαζόμενους συνανθρώπους μας. 

Θέλουμε ιδιαίτερα να ευχαριστήσουμε όσους συνέβαλλαν στην επιτυχία αυτής της διοργάνωσης και κυρίως τους εθελοντές μας που όλες τις μέρες προσέφεραν με αγάπη τις υπηρεσίες τους.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ