ΟΑΣΑ : Τροποποιηση της Λεωφορειακης Γραμμης 301 απο «ΠΕΝΤΕΛΗ – ΣΤ. ΠΑΛΛΗΝΗ – ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΓΕΡΑΚΑ σε "ΣΤ. ΔΟΥΚ. ΠΛΑΚΕΝΤΙΑΣ - ΑΝΘΟΥΣΑ - ΠΕΝΤΕΛΗ" .

Ο Δήμος Παλλήνης προκειμένου να ενημερωθούν οι δημότες με υπεύθυνο και έγκυρο τρόπο εξέδωσε το ακόλουθο Δελτίο τύπου:

Μετά από συνεχείς προσπάθειες και συντονισμένες παρεμβάσεις στον ΟΑΣΑ, η Δημοτική Αρχή της Παλλήνης, κατάφερε να οριστικοποιηθούν οι αλλαγές στην Λεωφορειακή Γραμμή 301 και η ονομασία της λεωφορειακής γραμμής να τροποποιηθεί σε 301 " ΣΤ. ΔΟΥΚ. ΠΛΑΚΕΝΤΙΑΣ - ΑΝΘΟΥΣΑ - ΠΕΝΤΕΛΗ " για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών των Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου Παλλήνης, λαμβάνοντας υπ’ όψιν όλες τις παρατηρήσεις του επιβατικού κοινού, και εργαζομένων στον Ο.ΣΥ. ΑΕ (Οδικές Συγκοινωνίες).

Η προσπάθεια συνεχίστηκε μετά την επιστολή (αρ. πρωτ. 14586) του Δημάρχου Παλλήνης κ. Α. Ζούτσου στις 7-4-2017 και συντονίστηκε από τον Αντιδήμαρχο κ. Θ. Σταματίου και τον πρώην Αντιδήμαρχο, Δημοτικό Σύμβουλο Α. Μαντζώρο.

Ημερομηνία εφαρμογής της απόφασης έχει ορισθεί η 1-10-2017.

Θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση με τις ώρες των δρομολογίων. 

Σύντομα επίσης αναμένεται να δοθεί λύση και για την συγκοινωνιακή εξυπηρέτηση της περιοχής Πηγάδια Ανθούσας.

Σχετικά με τα παραπάνω μπορείτε να δείτε την δημοσίευση στο "ΔΙΑΥΓΕΙΑ" ΑΔΑ: Ψ4Δ546ΨΧΕ3-ΠΗΤ - Τροποποίηση διαδρομής, ίδρυση και μεταφορά στάσεων στη γραμμή 301 “ΠΕΝΤΕΛΗ-ΣΤ.ΠΑΛΛΗΝΗ-ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΓΕΡΑΚΑ” στο Δήμο Παλλήνης Γέρακα

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ