ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ - ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΣΑΣ
Συνεχίζουμε να σας εξυπηρετούμε με ένα κλικ

Παραδοθηκε στο Δημο Παλληνης το νεο σχολικο συγκροτημα του 3ου Δημοτικου και 3ου Νηπιαγωγειου στο Σταυρο

Παραδόθηκε την Τρίτη 5/9/2017 στο Δήμο Παλλήνης και στον Δήμαρχο κο Αθανάσιο Ζούτσο, το νέο σχολικό συγκρότημα του 3ου Δημοτικού και 3ου Νηπιαγωγείου της Δ.Ε Γέρακα, που κατασκευάστηκε στον ιστορικό του χώρο που περικλείεται από τις οδούς Μιαούλη - Γκούρα - Ναυαρίνου και Μάρκου Μπότσαρη στο Σταυρό.

Οι νέες αυτές εγκαταστάσεις θα λειτουργήσουν κανονικά με την νέα σχολική χρόνιά και θα εξυπηρετήσουν απόλυτα το πρόβλημα της ολοένα και αυξανόμενης εγγραφής νέων μαθητών στα σχολεία του Δήμου μας.

Σημαντικό είναι να γνωρίζουμε, ότι στο Δήμο μας σχεδόν κάθε χρόνο λειτουργεί ένα νέο σχολείο και ταυτόχρονα άλλο ένα ιδρύεται. Έτσι στο χώρο όπου λειτουργούσε μέχρι πέρυσι το 3ο Δημοτικό και το 3ο Νηπιαγωγείο επί των οδών Μονής Αρκαδίου - Ναυαρίνου - Νικηταρά, από τη νέα σχολική χρονιά θα στεγάζεται το νεοιδρυθέν 8ο Δημοτικό Σχολείο Γέρακα.

Ο Δήμος Παλλήνης, μεριμνά συνεχώς ώστε η σχολική μας κοινότητα να λειτουργεί απροβλημάτιστα, παρεμβαίνοντας έγκαιρα και αντιμετωπίζοντας κάθε μικρή ή μεγάλη ανάγκη που προκύπτει, σε κάθε εκπαιδευτική βαθμίδα.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ