Προσκληση σε συνεδριαση Τοπικου Συμβουλιου Δ.Ε. Γερακα, την Τεταρτη 16 Νοεμβριου 2016

Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε, σε δημόσια συνεδρίαση - στο ΚΑΠΗ της Δ.Ε. ΓΕΡΑΚΑ  του Δήμου Παλλήνης, στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως 44, την 16η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016, ημέρα της εβδομάδας ΤΕΤΑΡΤΗ και ώρα 19:00, για να συσκεφθούμε και να αποφασίσουμε επί των κάτωθι θεμάτων:

 

 

 

  1.

Λήψη απόφασης για χορήγηση αδείας μουσικών οργάνων στο κατάστημα του          κ. ΜΑΪΝΑ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, επί της Λεωφόρου Γέρακα αρ. 09-11, στη Δ.Ε. Γέρακα του Δήμου Παλλήνης.

 

  2.

Λήψη απόφασης για την προέγκριση άδειας ίδρυσης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στον ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, επί της οδού Αιτωλίας αρ.10, της Δ.Ε. Γέρακα του Δήμου Παλλήνης.

 

  3.

Λήψη απόφασης για την προέγκριση άδειας ίδρυσης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στην ΚΑΤΣΑΡΟΥ ΣΤΕΛΛΑ, επί της οδού Κλεισθένους αρ.224, της Δ.Ε. Γέρακα του Δήμου Παλλήνης.

 

  4.

Λήψη απόφασης για την προέγκριση άδειας ίδρυσης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στην εταιρεία «Ε.ΓΚΑΡΑΒΕΛΑΣ & Δ.ΛΕΝΤΖΟΣ Ο.Ε.», επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως αρ.1 & Ευρυτανίας, της Δ.Ε. Γέρακα του Δήμου Παλλήνης.

 

  5.

Λήψη απόφασης για την εισήγηση στις αρμόδιες υπηρεσίες για τον καλλωπισμό δέντρων, κοπή χόρτων, έλεγχο ποτιστικών και ηλεκτροφωτισμού στο Πάρκο Επίκουρου (επί της οδού Γέρακα), της Δ.Ε. Γέρακα του Δήμου Παλλήνης.

 

Γέρακας,  10-11-2016

 

 

Η Πρόεδρος

 

 

 

ΜΙΧΑΕΛΑ ΣΙΜΕΩΝΙΔΗ

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ