Προσκληση συμμετοχης σε διαβουλευση για την καταρτιση και υλοποιηση τοπικων σχεδιων δρασης για την προωθηση της ισοτητας των φυλων

 

Η Περιφέρεια Αττικής στο πλαίσιο μιας συνολικής προσέγγισης και στρατηγικής των θεμάτων ισότητας των φύλων αλλά και της αναγκαίας χωρικής εξειδίκευσης, ξεκίνησε μια διαδικασία διαβουλεύσεων σε επίπεδο Περιφερειακών Ενοτήτων με σκοπό την κατάρτιση και υλοποίηση τοπικών σχεδίων δράσης για την προώθηση της ισότητας των φύλων.

Η Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής ανταποκρίθηκε πρώτη στην πρωτοβουλία της Περιφερειακής Επιτροπής Ισότητας (Π.ΕΠ.ΙΣ.) Αττικής και πραγματοποίησε προπαρασκευαστική συνάντηση εργασίας την Παρασκευή 20 Μαΐου στην Παλλήνη, στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη. Η άτυπη αυτή συνάντηση στόχο είχε να διερευνηθεί η δυνατότητα σύνταξης σχεδίου δράσης στην περιοχή της ΠΕΑΑ.

Σε συνέχεια της προπαρασκευαστικής συνάντησης, σας προσκαλούμε την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου και ώρα 10:00 στο Οινοποιείο Πέτρου (Λεωφ. Μαραθώνος 117) στην Παλλήνη σε δημόσια διαβούλευση για τη σύνταξη του σχεδίου δράσης για την Ανατολική Αττική.

Στη συνάντηση είναι προσκεκλημένοι και θα συμμετάσχουν περιφερειακοί σύμβουλοι, καθώς και εκπρόσωποι Δήμων και κοινωνικών φορέων της Ανατολικής Αττικής.

 

Στο πλαίσιο διευκόλυνσης της διαβούλευσης στην Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής, εκπονήθηκε το συνημμένο κείμενο εργασίας έτσι ώστε να υπάρξει ένας δομημένος διάλογος με τους συμμετέχοντες στη διαβούλευση και να διευκολυνθεί η οριστική κατάρτιση του σχεδίου δράσης για την Ανατολική Αττική.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ