Αισθημα ευθυνης και κοινωνικης προσφορας απο τους εθελοντες αιμοδοτες, το Σαββατο 5 Νοεμβριου 2016 στη Δ.Ε. Γερακα

Ακόμα μία συγκινητική προσέλευση πολιτών του Δήμου Παλλήνης καταγράφηκε κατά τη διάρκεια της εθελοντικής αιμοδοσίας στη Δ.Ε. Γέρακα του Δήμου Παλλήνης, το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016, που διοργανώθηκε από το Τμήμα Πρόληψης και Προαγωγής Δημόσιας Υγείας του Δήμου Παλλήνης, με τη συνδρομή των νοσηλευτών του «Ιπποκράτειου» Νοσοκομείου.

 

Με κοινό στόχο, όλοι μαζί να κάνουμε μια πράξη αγάπης, δωρίζοντας αίμα, ζωή, χαρά, ελπίδα και αισιοδοξία, φορείς, σύλλογοι και ιδιώτες εθελοντές αιμοδότες, έσπευσαν ευαισθητοποιημένοι να προσφέρουν πέντε λεπτά από το χρόνο τους.

 

Ο Δήμαρχος Παλλήνης κ.Αθανάσιος Ζούτσος, αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τις θερμές και ειλικρινείς ευχαριστίες του προς όλους τους αιμοδότες συμπολίτες μας, που με τη συμμετοχή τους έδειξαν εμπράκτως την αλληλεγγύη τους για τον συνάνθρωπό τους, μιας και η εθελοντική αιμοδοσία είναι η μεγαλύτερη ένδειξη φιλαλληλίας.

 

Θερμές ευχαριστίες και στους μαθητές του 1ου και 3ου Δημοτικού Σχολείου Γέρακα, καθώς ετοίμασαν ζωγραφιές που στόλισαν τον χώρο της αιμοδοσίας.

 

Να σημειωθεί ότι ο Δήμος Παλλήνης συμμετείχε στη νέα καμπάνια προώθησης της Εθελοντικής Αιμοδοσίας μεταξύ ΠΟΣΕΑ – ΣΚΑΙ, η οποία ενισχύει τον θεσμό της εθελοντικής αιμοδοσίας.

 

Εκ μέρους του Δήμου Παλλήνης, μίλησε στην κάμερα του ΣΚΑΙ η κα.Πόπη Ζινέλη, Εντεταλμένη Σύμβουλος Δημόσιας Υγείας και Περιβαλλοντικής Πολιτικής, η οποία, εξυμνώντας την πανανθρώπινη προσφορά της εθελοντικής αιμοδοσίας, αλλά και την συνέπεια του Δήμου Παλλήνης στην προαγωγής της αλληλεγγύης.

 

 

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ